Beekse Bergen

2e ticket gratis voor Beekse Bergen

Matthijs 

Beekse Bergen heeft dit jaar veel meer acties gehad dan vorig jaar en dat maakt ons blij. De kassaprijs van € 26,- is fors, maar omdat er altijd wel korting te krijgen is, blijft een dagje Safaripark prima te betalen. Ook in het naseizoen blijven er hele mooie kortingen te scoren.

Wat is de deal?

Vanaf morgen, 9 september, krijg je bij besteding van 20 euro bij Kruidvat een voucher voor een "2e ticket gratis". Dat komt er dus op neer dat je twee tickets voor € 26,- euro krijgt. Dat is maar € 13,- per ticket en dat is nog net wat voordeliger dan de tickets die Social Deal tot 13 september verkocht. Toegegeven,..je moet er wel wat voor doen, maar als je toch van plan was je deo en scheerschuim bij Kruidvat te kopen, dan is dat 2e ticket wel heel makkelijk verdiend. 

Let op: de tickets zijn niet geldig in de herfstvakantie. Lees meer over deze Kruidvat actie.   

Is dit echt de beste deal?

Vandaag in ieder geval wel, maar zoals bij alle deals geldt: wat vandaag een topper is, kan morgen een slechte deal zijn. Om zeker te weten dat je de beste deal te pakken hebt die op dit moment te vinden is, kijk je op onze Beekse Bergen pagina.. Daar zie je ook de Social Deal topper én de opties die bijv met een spaarprogramma zoals Air Miles hebt. Ook een goed idee: de Tikata app installeren, dan krijg je een bericht als er een nieuwe, betere deal beschikbaar is voor deze topuitjes.

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
8 september 2019
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Beekse Bergen doet heel goed mee met kortingen dit jaar. Zowel in het voor- als naseizoen zijn er mooie deals waarmee je zomaar een tientje op de entree bespaart. Ga je de komende weken langs het Kruidvat? Dan is de 2e tickets gratis actie die ze nu hebben echt een topper.