Efteling

Alleen vandaag en morgen nog 20% korting

Matthijs 

De Efteling deal waarmee je 20% korting krijgt op tickets die geldig zijn tot 20 december loopt morgen af. Uit ervaring weten we dat er in het naseizoen nog wel een paar deals aan zitten te komen die nog goedkoper zijn, maar dan heb je het bijvoorbeeld op de Uitjekrant lezersdagen (vorig jaar € 20,- per ticket). Dat zijn maar 1 of 2 dagen en op die dagen is het hartstikke druk in het park. Met deze deal krijg je tickets die je op elk moment mag gebruiken (dus ook tijdens de herfstvakantie).

Wat is de deal ookalweer?

Bij de Efteling zelf krijg je tot en met 8 september 20% korting op een "jaarrond" ticket (geldig op elke dag t/m 20 december). Je betaalt geen € 42,- maar slechts € 33,60. Dat is meteen een van de beste deals van 2019. Zeker omdat je er verder niets voor hoeft te doen (geen spaarbonnetjes, boodschappen doen en zegels plakken). De tickets koop je gewoon bij de Efteling zelf op deze pagina. 

Is dit echt de beste deal?

Als je Air Miles hebt liggen dan kan je "gratis" tickets of tickets met een kleine bijbetaling regelen en dan kom je uiteraard onder die € 33,60 uit, maar dan moet je wel een hele berg Air Miles hebben. Heb je die? Dan koop je je tickets via deze pagina. Verder is er ook altijd de deal nog bij NS. Die is welliswaar een stuk duurder € 45,- per ticket, maar dan hoeft je niet te parkeren (scheelt je € 12,50), niet te tanken en niet auto te rijden. Deze tickets koop je bij de Spoordeelwinkel

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
7 september 2019
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Het is waarschijnlijk de beste deal die nog te krijgen is dit jaar: de 20% korting bij de Efteling zelf. Het kan natuurlijk altijd nog goedkoper en er zullen vast nog WinterEfteling Lezersdagen van AD.nl komen dit jaar, maar dan heb je maar een zeer beperkte keuze in dagen en is het altijd heel erg druk in het park. Je safe bet is dus deal die nog te koop is t/m morgen.