Najaar 2019

Drievliet en Julianatoren in de aanbieding

Matthijs 

De eerste week na de zomervakantie blijkt dit jaar het moment voor een aantal uitjes om topaanbiedingen bekend te maken. De deal voor Drievliet is een oude bekende (die was in het voorseizoen ook lang beschikbaar), de deal voor Julianatoren is nieuw en geldt alleen op de speciale openingsdagen in november.

#1 Drievliet voor maar € 16,-

Deze Tripper deal was in het voorjaar ook dé beste deal voor Drievliet liefhebbers. In de vakanties ging de deal helaas offline, maar nu in het naseizoen kan je gewoon weer € 8,50 korting scoren en betaal je maar € 16,- voor je dagje Drievliet. De tickets koop je hier  

#2 Julianatoren € 11,50 inclusief parkeren

Eind okotber sluit Julianatoren in principe voor de winterstop, maar in Novmeber zijn er elk jaar nog 4 openingsdagen. Je betaalt met de deal van Actie van de Dag geen € 25,-, maar slechts € 11,50 en dat is inclusief parkeren. Kinderen t/m 1 jaar zijn uiteraard gratis op die dagen. De tickets koop je hier en zijn geldig op 2, 3, 9 of 10 november.

Zijn dit echt de beste deals?

Vandaag in ieder geval wel, maar zoals bij alle deals geldt: wat vandaag een topper is, kan morgen een slechte deal zijn. Om zeker te weten dat je de beste deal te pakken hebt die op dit moment te vinden is, kijk je op onze uitjes pagina's. Ook een goed idee: de Tikata app installeren, dan krijg je een bericht als er een nieuwe, betere deal beschikbaar is voor deze topuitjes.

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
5 september 2019
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Het naseizoen van 2019 is tot nu toe erg vruchtbaar voor goede deals. Gisteren kwamen de toppers van Social Deal online en vandaag komen daar twee toppers van Actie van de Dag en Tripper bij. Deze week lijkt het moment om een goede deal te scoren!