Najaar 2019

Social Deal pakt uit

Matthijs 

In het voorjaar van 2019 waren dé kortingsknallers bijna allemaal bij Social Deal te vinden. Ze hadden de beste deal voor een flink aantal uitjes waaronder toppers als Phantasialand en Ouwehands Dierenpark. In de zomer werd het wat stiller en waren de deals van o.a. Groupon vaka beter. Nu het najaar begonnen is, lijkt Social Deal weer een gooi naar de topdeals te gooien want sinds kort zijn een aantal klappers terug van weggeweest en scoren ze de beste deal voor een aantal leuke uitjes.

#1 Zoo Veldhoven voor € 7,95 

Zoo Veldhoven kent een heel schappelijke kassaprijs, maar met de deal van Social Deal wordt het wel heel aantrekkelijk om een bezoekje te brengen. Kinderen betalen maar  € 5,65 en volwassenen € 7,95. De tickets koop je hier.  

#2 ZooParc Overloon voor € 9,95

Normaal betaal je € 16,95, maar bij Social Deal kan je tot eind 2019 tickets scoren voor minder dan een tientje. Dat is echt een hele goede deal om tijgers, nijlpaarden en Afrikaanse leeuwen te spotten. Tickets koop je hier.  

#3 Madurodam voor € 11,50

De korting voor Madurodam viel tijdens de zomervakantie een beetje tegen. Meestal was er maar een euro of drie aan korting te scoren. Nu het najaar begonnen is, ploppen de deals weer als paddestoelen uit de grond. Die van Social Deal is echter veruit het best. Je betaalt geen € 19,50, maar pakt € 8,- korting voor een hele mooie prijs. Tickets koop je hier.  

#4 Beekse Bergen voor € 14,95

Deze deal staat al een paar weken online, maar blijft één van de toppers op Tikata. Je betaalt geen € 26,- maar minder dan € 15,- voor een dagje Beekse Bergen. Dat is de beste deal van heel 2019! De tickets koop je hier.  .

#5 Dierenrijk voor € 11,50

Bij Dierenrijk betaal je normaal € 19,95, maar bij Social Deal gaat daar meer dan 40% af en kom je op een prachtige deal van € 11,50 per ticket. Ook deze tickets zijn het hele jaar nog geldig. De tickets koop je hier. 

Zijn dit echt de beste deals?

Bovenstaande lijst is een momentopname. Om zeker te weten dat je de beste deal te pakken hebt die op dit moment te vinden is, kijk je op onze uitjes pagina's. Ook een goed idee: de Tikata app installeren, dan krijg je een bericht als er een nieuwe, betere deal beschikbaar is voor deze topuitjes.

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
4 september 2019
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Social Deal was in het voorjaar van 2019 de ongekroonde kortingskoning. Bijna alle topdeals kwamen bij Social Deal vandaan. In de zomer deden ze het wat rustiger aan en had o.a. Groupon de betere deals. Nu het najaar gestart is, lijkt Social Deal een serieuze gooi te doen naar de titel kortingskoning van 2019. Een flink aantal toppers is namelijk terug!