Halloween 2019

De eerste knalkorting voor Halloween 2019

Matthijs 

De zomervakantie is nog maar net afgelopen, maar over 1,5 maand beginnen de eerste parken alweer met hun Halloween feesten. In principe geldt altijd de tip: hoe eerder je je tickets koopt, hoe meer korting, maar voor Halloween hebben we de afgelopen jaren gezien dat dat eigenlijk dubbel geldt. De reden is simpel: er zijn maar een paar Halloween dagen, dus een beperkt aantal tickets. Het aanbod is op dit moment nog beperkt, maar de deals die er al wel zijn vertellen we je in dit blog.

#1 Mondo Verde voor € 15,95 

Bij Mondo Verde geniet je op 25 en 26 oktober van Halloween. Normaal kost een ticket € 26,50 maar bij Social Deal pak je ruim een tientje korting. Tickets voor 25 oktober koop je hier. Tickets voor 26 oktober koop je hier

#2 Drouwenerzand voor € 19,99

Drouwenerzand geeft nooit korting, maar voor nog geen 20 euro geniet je all inclusive van dit leuke uitje tijdens Halloween. Op 5, 12, 19, 23 of 26 oktober krijg je als VIP snelingang in diverse attracties, eten, drinken en heel veel plezier. De tickets koop je hier.  

#3 Walibi Belgium voor € 37,50

De FrightNights of Nocturnes bij Walibi België zijn net zo goed als in Nederland. De tickets kosten normaal € 41,- maar bij Dreamland betaal je maar € 37,50. Toch een paar euro korting. We verwachten de komende tijd nog wel een aantal betere deals.

#4 Walibi Holland voor € 27,50

Tot een paar dagen geleden kon je via Actie van de Dag tickets kopen voor € 27,50. Een prachtige korting want normaal kosten de tickets € 12,- meer. De deal is op dit moment uitverkocht, maar we verwachten de komende weken de deal nog zeker een paar keer terug te zien en ook op Groupon komen regelmatig tickets voorbij. Zodra de deals actief zijn, melden we het je meteen.

#5 En de andere uitjes dan?

Op de meeste pagina's van uitjes zoals Toverland, Hellendoorn en Julianatoren wordt al voorzichtig wat informatie gedeeld over de Hallween avonden. Tickets zijn nog niet te koop, maar zodra we ze vinden, ben jij de eerste die de beste deal te horen krijgt.

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
3 september 2019
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

De zomer is voorbij en de herfst begint. Tijd om eens in de Halloween tickets voor 2019 te duiken. Voor deze tickets geldt: hoe eerder je ze koopt, des te beter de korting. Bij veel uitjes zijn ze helaas nog niet te koop, maar toch hebben we al één topdeal gevonden voor Mondo Verde