Halloween 2019

Halloween 2019 komt er aan

Matthijs 

Oktober is begonnen en dat betekent Halloween! De eerste Walibi Fright Nights beginnen al over een paar dagen en ook alle andere parken die iets met Halloween doen, komen lost met tickets en deals. In principe geldt altijd de tip: hoe eerder je je tickets koopt, hoe meer korting, maar voor Halloween hebben we de afgelopen jaren gezien dat dat eigenlijk dubbel geldt. De reden is simpel: er zijn maar een paar Halloween dagen, dus een beperkt aantal tickets. Het aanbod is op dit moment nog beperkt, maar de deals die er al wel zijn vertellen we je in dit blog.

#1 Mondo Verde voor € 15,95 

Bij Mondo Verde geniet je op 25 en 26 oktober van Halloween. Normaal kost een ticket € 26,50 maar bij Social Deal pak je ruim een tientje korting. Tickets voor 25 oktober koop je hier. Tickets voor 26 oktober koop je hier

#2 Drouwenerzand voor € 19,99

Drouwenerzand geeft nooit korting, maar voor nog geen 20 euro geniet je all inclusive van dit leuke uitje tijdens Halloween. Op 5, 12, 19, 23 of 26 oktober krijg je als VIP snelingang in diverse attracties, eten, drinken en heel veel plezier. De tickets koop je hier.  

#3 Walibi Belgium voor € 29,50

De FrightNights of Nocturnes bij Walibi België zijn net zo goed als in Nederland. De tickets kosten normaal € 41,- tot € 44,- maar bij Tripper betaal je maar € 29,50. Dat is een flinke korting. Let goed op welk ticket je bestelt: alleen voor Halloween dagen of ook de Nocturnes (die zijn een paar euro duurder).

#4 Walibi Holland voor € 27,50

Walibi heeft dit jaar Spooky Days tickets (overdag, voor kinderen leuk) en Fright Night tickets. Voor beide tickets zijn al flink wat korting geweest. Op 3 oktober vanaf 17:00 koop je bij Walibi Holland zelf Fright Night tickets voor 5 of 6 oktober voor maar € 27,50! maar er zijn nog genoeg deals te vinden: Bij Groupon koop je bijvoorbeeld Spooky Days tickets voor maar € 24,99 en Actie van de Dag verkoopt Fright Night tickets voor € 30-. Ook leuk: bij Vakantieveilingen maak je nu kans op een overnachting in een Haunted Huisje (inclusief toegang tot de Fright Nights). We zijn heel benieuwd hoe de nacht daar verloopt ;)

#5 En de andere uitjes dan?

Ook voor Julianatoren, Bellewaerde, Bobbejaanland en Wunderland Kalkar zijn tickets met een euro of tien aan korting te koop! Ook voor deze tickets geldt: wees er snel bij want OP = OP.

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
2 oktober 2019
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Over een paar dagen beginnen de eerste Halloween dagen in de grote parken, zoals Walibi Holland. Tijd om ons blog met Halloween tickets voor 2019 af te stoffen en bij te werken. Voor deze tickets geldt: hoe eerder je ze koopt, des te beter de korting.