Zomervakantie 2019

Korting voor het laatste mooie wekend

Matthijs 

Nog één weekend mooi weer en daarna zakken de temperaturen naar een graad of 19, wordt het regenachtig en is de zomervakantie voor het hele land voorbij. De zomer van 2019 heeft een flink aantal topkortingen voortgebdracht, maar nu lijkt het eind dan toch echt in zicht. September is elk jaar weer een rustige maand, maar ook dé maand dat je alvast je Halloween tickets kan inslaan of net die ene dag in het naseizoen met een enorme korting op pad kan. Wij zetten de toppers van dit moment nog één keer voor je op een rij

#1 De grote drie met 20% - 33% korting 

Ook de laatste dagen van augustus zijn deals van de Efteling (20% korting op je tickets), De Walibi Holland deal (33% korting op je tickets - uitverkocht) en tickets voor Duinrell en het Tikibad (30% korting op je tickets) gewoon nog geldig. 

#2 Blijdorp Zomeravond met € 14,50 korting

Op 6 september kan je voor slechts een tientje naar de ZOOmeravond bij Blijdorp. Het park is op die dag extra lang open en als het weer een beetje meezit, is dit dé mooiste dag van het jaar om Blijdorp te bezoeken. 

#3 Slagharen voor € 14,32

Voor Slagharen zijn er altijd wel deals te vinden, maar op dit moment koop je de goedkoopste tickets gewoon bij Slagharen zelf. Vanaf volgende week kosten de tickets maar € 14,32 per stuk op sommige dagen. Da's een mooie korting op de kassaprijs van € 29,90 per ticket. 

#4 Toverland voor € 25,50

Als je je tickets bij de Belgische site Dreamland.BE koop, kan je nog steeds voor € 25,50 naar Toverland. Geen zin in een Belgische site? Dan zijn de tickets van de AD webwinkel ook weer terug. Die waren een tijdje uitverkocht dus vermoedelijk zijn die straks ook weer snel op. Al met al een mooie besparing dus op de ticketprijs van € 33,-

#5 Burgers Zoo voor € 17,50

Bij zowel AD.nl als bij Tripper kan je tickets kopen voor slechts € 17,50. Dat is een mooie korting op de kassaprijs van € 23,50. De tickets van Tripper zijn het langst geldig, maar die zijn niet geldig in augustus. Let dus goed op of je de juiste tickets koopt.

#6 Korting voor Drievliet?

De deals bij Nu.nl, SBS en Veronica waren helaas heel snel uitverkocht en als je geen Postcodeloterij Voordeelagenda hebt dan lijkt het er op dat er geen korting te halen is. Of toch? Jawel! Want de tickets bij Albert Heijn zijn weer terug. Die waren tijdelijk niet te krijgen, maar als je nog genoeg zegels hebt liggen, krijg je je tweede ticket gratis met de spaaractie. Lees alles over deze deal hier. Je kan niet meer sparen voor zegels, maar vaak worden op martkplaats nog wel zegeltjes of volle spaarkaarten aangeboden.

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
29 augustus 2019
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Nog één mooi weekend en dan ligt de zomer van 2019 echt achter ons. Dit jaar hebben we een aantal toppers gezien, maar net als elk jaar wordt het aan het eind van de zomervakantie erg rustig met topdeals. Toch hebben we er nog genoeg gevonden. Lees je mee?