België

5 topdeals in België

Matthijs 

Net als bij onze oosterburen is er ook bij de zuiderburen meer dan genoeg te beleven: dierentuinen en pretparken genoeg. Over het algemeen zijn er minder spaaracties in België, maar dat is alleen maar fijn want de korting op "simpele" online acties is vaak veel groter. België kent, net als Nederland een aantal kortingsknallers die we in dit blog voor je op een rij zetten. 

#1 Bobbejaanland met € 7,- korting

Bobbejaanland is dé kortingsknaller van België. Met een kassaprijs van € 37,50 valt er een hoop te besparen. Gelukkig zijn er eigenlijk altijd wel tickets voor een euro of 20 te koop. Vooral de Duitse klanten worden met die prijs gelokt want bij Social Deal of Groupon kan je voor € 19,90 al een ticket kopen. Geen zin om met Google translate aan de slag te gaan dan koop je op Nederlandse sites voor een euro of 2 meer ook gewoon tickets voor een prima prijs. Bijvoorbeeld hier.

#2 Plopsa parken met 40% korting

Na Bobbejaanland staan de Plopsa parken altijd heel hoog in de lijstjes met korting. Ook hier geldt niet óf je korting kan scoren, maar vooral waar en hoeveel. We schreven er al eens een heel blog over. De beste deals van het moment zijn: Plopsa Coevorden voor € 11,99Plopsa Hasselt voor € 11,99 en Plopsa de Panne (op de K3 dag) voor maar € 13,95  

#3 Walibi Belgium met € 10,- korting

Als je met korting naar Walibi in België wil kan je kiezen tussen de tickets van Groupon (€ 29,-) of Tripper (€ 29,50). Beide zijn een tientje goedkoper dan de kassaprijs. Het ticket van Tripper is iets langer geldig dus als je nog niet precies weet wanneer je wil gaan, is dat de beste deal.

#4 Bellewaerde met € 9,- korting

Voor Bellewaerde geldt hetzelfde als voor Walibi Belgium: er is een deal bij Groupon voor € 23,- en een deal bij Tripper voor € 24,-. Het ligt er vooral even aan waar je het liefst wil bestellen, maar in beide gevallen bespaar je flink op de kassaprijs.   

#5 Comic Station met € 7,- korting

Over Comic Station hebben we nog niet zo veel geschreven op Tikata terwijl het toch een heel leuk uitje is en bovendien binnen is! Dat kan met de regen van de komende dagen dus wel eens een heel goed alternatief voor een Dierentuin of Pretpark zijn. De laagste prijs is € 14,95 en dan kan je zo'n beetje op elke kortingssite scoren: GrouponDagtickets en Tripper zijn goede plekken om de tickets te kopen. 

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
13 augustus 2019
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

De laatste weken van de zomervakantie zijn ingegaan dus vonden we het een goed moment om ook de topdeals in Belgieë op een rij te zetten. Net als in Nederland en Duitsland blijkt ook bij onze zuiderburen flink wat korting te scoren op pretparken en dierentuinen!.