Duitsland

4 Topdeals in Duitsland

Matthijs 

Onze oosterburen hebben een aantal uitjes in de top 10 van best bezochte attracties in Europa staan. De prijzen van die parken zijn er echter ook naar. Je betaalt al snel meer dan € 50,- per ticket. Kan dat nou echt niet goedkoper? Wij zochten het uit.

#1 Phantasialand met € 7,- korting

In ons Phantasialand blog staan alle deals beschreven. In de basis krijg je in het voor- en naseizoen zomaar een euro of 15 korting per ticket. In de zomer is dat nog maar de helft en scoor je bij de meeste aanbieders € 7,- korting per ticket. Je betaalt dan geen € 51,50, maar "slechts" € 44,50 per ticket. Deze deal is o.a. te koop bij Tripper, Actie van de dag of Dagtickets.nl Je kan het ook in de veiling proberen. Op een rustig moment scoor je daar nog net wat meer korting.

#2 Europapark met 5% korting

Ook over Europapark schreven we al een blogje. Daar is het namelijk nog lastiger om een korting te vinden. Eigenlijk is er namelijk geen korting, maar als je ons blog goed leest, scoor je misschien toch nog 5% korting op je tickets. 

#3 Holiday Park met € 12,50 korting

Dit in Duitsland gelegen Plopsa-park geeft altijd korting. Vaak een paar euro, maar als je de deal bij Tripper pakt, betaal je geen € 35,50, maar slechts € 23,08 om binnen te komen. Je bespaart dus € 12,42 per ticket!

#4 Wunderland Kalkar met € 10,- korting

Wunderland Kalkar heeft een begrijpelijk kortingsbeleid: je krijgt maximaal een tientje korting en die korting kan je op verschillende plekken kopen. Dat mag je dus helemaal zelf kopen. Zo betaal je bij Social Deal, Tripper en Actie van de Dag € 19,95 in plaats van € 29,95 voor een ticket. Ook zijn er regelmatig veilingen waar je op kan bieden. Als je een beetje je best doet, komt je daar nog net iets onder deze prijs uit. 

 

 

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
11 augustus 2019
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Met nog een paar weken zomervakantie te gaan, vonden we het een goed moment om eens over de grens te kijken. Vandaag zetten we de beste deals van een aantal topuitjes in Duitsland op een rij. Op Europapark na, blijkt dat je ook in Duitsland een prima korting op je tickets kan scoren.