Walibi Holland

Dit weekend tot 50% korting op je tickets

Matthijs 
We zitten nog midden in de zomervakantie, maar door de regen van vandaag en de slechte voorspelling voor morgen worden een aantal uitjes gedwongen om hun prijzen te verlagen. Walibi Holland is daar 1 van. Er was natuurlijk altijd al een topdeal, maar nu stunt Walibi zelf ook met de ticketprijs!

50% korting bij Walibi zelf?

Jazeker. Vandaag, morgen en zondag krijg je 50% korting op een ticket voor kinderen t/m 12 jaar. De tickets koop je hier. Je betaalt dan geen € 34,50, maar slehcts € 17,25! Dat is een topdeal. UIteraard moet je wel een volwassene ticket kopen dus het ligt er even aan met hoeveel volwassenen en kinderen je gaat of dit echt de allerbeste deal is. Wij rekenen het uit voor een gezin van 4 (2 kinderen en 2 volwassenen). Bij Walibi zelf betaal je dan:
  • 2 tickets voor € 17,25 (de kinder tickets)
  • 2 tickets voor € 32,50 (de volwassene prijs die we vandaag online zien staan)
  • Totaal betaal je dus € 99,50

En wat kost het bij Groupon?

De Belgische Groupondeal staat ook nog steeds online. Daar betaal je, ongeacht de leeftijd € 24,50 per ticket. Hetzelfde gezin betaalt bij deze deal dus € 98,-

Zijn er nog meer deals?

Jazeker. We kregen ook een tip over een deal bij Total. Daar krijg je als niet lid € 11,- korting, maar als je een Total Club card hebt, krijg je € 14,- korting en betaal je dus op de zaterdag of zondag geen € 36,50, maar slechts € 22,50. Dan ben je met z'n vieren dus maar € 90,- kwijt!

Dus wat is nou de beste deal?

Dat lig er even aan hoeveel kinderen je meeneemt :). Veel kinderen = de deal van Walibi zelf is het best en bij veel volwassenen kan je het best tickets bij Groupon kopen. 

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
09 augustus 2019
Leestijd
10 minuten
 

Samenvatting

Walibi Holland heeft het hele jaar door kortingsacties, maar dit weekend maken ze het ons wel erg lastig: er zijn op meerdere plekken hele grote kortingen te scoren dus wij zochten uit waar je nou echt de beste deal pakt.