Zomervakantie 2019

2 x verrassende korting

Matthijs 

Er zijn van die uitjes die het hele jaar door tientallen euro's korting geven, maar er zijn ook uitjes die eigenlijk nooit korting geven. Dit blog gaat over twee van die uitjes die we eigenlijk nooit met korting zien smijten, waarvoor nu wel een goede deal te scoren is!

#1 Ouwehands Dierenpark met 50% korting

Ok. Je moet wel lid zijn van de BankGiro Loterij, maar dan bespaar je maar liefst 50% op 5 tickets. Met een prijs van € 25,- per ticket kan je dus 5 x 12,50 besparen. Dat is helemaal niet slecht. Zeker als je weet dat de enige andere manier om korting te krijgen op dit moment de Jumbo spaaractie is (waarvoor je tot mei 2019 kon sparen). Kortom: als je toch al zin had om een gokje te wagen (of je kent een BGL-lid) dan zit je goed! 

#2 Vijf procent korting op "alles"

Er is een hele lijst met uitjes, waaronder een aantal grote parken in Duitsland en België die eigenlijk nooit korting geven. Toch is het mogelijk om korting te pakken? Hoe? Simpel: onze vrienden bij Tiqets verkopen tickets voor zo'n beetje elk uitje in de wereld én ze hebben ons een mooie kortingscode gegeven. Met code TIKATQ05 krijg je op hun hele aanbod 5% korting en daar zitten een aantal klappers tussen. Bekijk het hele Tiqets aanbod op onze Tiqets pagina.

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
05 augustus 2019
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Voor de meeste van de ruim 150 uitjes op Tikata is eigenlijk altijd wel korting te vinden. Een aantal uitjes doen echter niet of nooit mee aan de grote kortingsacties. Toch is het ons gelukt om voor twee van die uitjes een mooie korting te vinden!