Deal Alert app

De beste deal vinden, is nu nog makkelijker 

Matthijs 

We snappen dat je 's ochtends na het opstaan eerst een kop koffie pakt en vervolgens naar Tikata.nl gaat om te kijken welke topdeals er vandaag bij zijn gekomen. Dat vinden we ook fijn want door jouw bezoek aan onze site hebben wij een dagbesteding. Toch willen we het je nog makkelijker maken. Vol trots presenteren we onze "Deal Alert App". Wat dat is? Dat lees je hier.

Een deal alert app?

Jazeker: een deal alert app. Tot vandaag moest je nog naar Tikata.nl om zelf te zoeken naar de beste deal. Uiteraard hielp onze calculator daar bij en hadden we altijd al de meest complete en meest actuele lijst met deals, maar je moest er wel steeds zelf nog iets voor doen. Je moest actief op zoek naar een deal. Vanaf vandaf vandaag hoeft dat niet meer! Met trots presenteren wij onze Deal Alert App. Daarmee houden we je actief op de hoogte van de beste nieuwe deals voor de uitjes die jij interessant vindt. Hoe dat werkt?

  • Je download de app in de Play Store (Apple fans moeten helaas nog een paar weken wachten)
  • Je logt gewoon in met je Tikata account (of maakt een nieuw account aan)
  • Je selecteert je favoriete uitje(s)
  • Stelt een maximale prijs in voor tickets
  • Zodra wij een deal vinden voor jouw uitje die goedkoper is dan jouw maximale prijs, sturen we je een pushbericht in de app. Een kind kan de was doen!

I'm in! Hoe krijg ik die mooie app?

Op dit moment hebben we alleen een app voor Android. Deze kan je downloaden via Google Play. Het is de 1.0 versie dus hij werkt vast fantastisch, maar we hebben ook jouw complimenten en opmerkingen nodig dus als je 'm gedownload en geinstalleerd hebt, kan je alles wat altijd al tegen ons wilde zeggen in de Play store. Alle opmerkingen en complimenten helpen ons de app nog beter te maken.

Uiteraard zijn we zelf ook fan van Apple dus aan de iPhone versie wordt hard gewerkt. Die hebben we op zeer korte termijn ook live te kunnen zetten. Voor iOS fans nog even geduld dus.

 

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
28 juli 2019
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Tikata maakt het vinden van de beste deal voor jouw favoriete dagje uit al sinds 2017 erg makkelijk, maar met onze app wordt het nu nog veel makkelijker. Je stelt een alert in en wacht simpelweg tot de topdeals voorbij vliegen! Zodra we een deal voor je vinden, krijg je een pushbericht. Leuker kunnen we het niet maken.