Zomervakantie 2019

Nog meer topdeals voor de zomervakantie 

Matthijs 

Zes dagen geleden schreven we ons eerste blog voor de zomervakantie 2019. We gaven toen al aan dat veel deals nog maar kort beschikbaar zouden zijn en dat bleek te kloppen. Zo is bijvoorbeeld de absolute topaanbieding voor Duinrell en het Tikibad (€ 14,95 pp) helaas verlopen en niet meer teruggekomen. Toch zijn er nog meer dan genoeg topdeals te vinden. Wij zetten er nog maar eens 5 op een rij voor je. 

#1 Blijdorp ZOOmeravond voor een tientje

We hadden deze topper gisteren ook al last-minute toegevoegd aan een blog, maar de deal is zo goed dat we 'm ook nog even de aandacht willen geven die hij verdient. Op 8, 9 augustus en 6 september zijn er weer ZOOmeravonden in Blijdorp. Dat betekent dat je om 15:00 naar binnen mag en tot 22:00 mag blijven! Normaal kost een ticket voor Blijdorp € 24,50, maar met deze deal betaal je maar een tientje! Da's dus 60% korting.   

#2 Amsterdam Dungeon voor een tientje

Op de site van Amsterdam Dungeon is al een tijdje een "vriendenticket" te vinden. Geldig voor iedereen tussen de 13 en 20 jaar. Die betalen geen € 24,- maar slechts 10 euro! Ook dit is dus 60% korting. Ben je "te oud" dan kan je via Groupon ook gewoon tickets met een tientje korting scoren. Je betaalt met deze deal € 14,- per ticket.  

#3 Watermuseum met 52% korting

Leuk voor kinderen in de zomervakantie: het watermuseum in Arnhem. Normaal kost een ticket € 10,50, maar met deze deal betaal je maar € 5,- We zijn er zelf ook geweest en het is echt een leuk interactief doe-museum. Leerzaam voor jong, maar ook voor oud!

#4 Legoland voor net € 30,- per persoon

De deals voor Legoland Billund (Denemarken) zijn op 1 hand te tellen. Toch is er al een tijdje een topper te vinden bij Groupon. Je koopt er een familieticket voor 3, 4 of 5 personen met 40% korting op de kassaprijs. Je betaalt dus net 30,- per ticket (in plaats van € 51,- aan de kassa!). Deze deal scoor je hier

#5 Dierenpark Amersfoort voor de helft

Als je een paar keer boodschappen doet bij de Appie dan heb je al snel een spaarkaart vol en krijg je 50% korting op je ticket. Als je geen zin hebt om te sparen dan is het wat lastiger om korting te krijgen. Dierenpark Amersfoort doet mee met zo'n beetje elk spaarprogramma van Nederland (Campina, Air Miles, Kruidvat, Jumbo, ING), maar een echte topdeal zonder spaarpuntjes is er niet. Wel pak je gewoon 2 euro korting per ticket bij DagjeWeg.nl tickets.

Zijn dit echt de beste deals?

De deals wisselen dagelijks of soms zelfs per uur. Dat komt natuurlijk allemaal omdat de zomervakantie begonnen is en alle uitjes jou naar hun park willen trekken. Wij zetten 5 mooie deals voor je op een rij. 

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
11 juli 2019
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Het gaat hard tijdens de zomervakantie. Deals die vorige week nog beschikbaar waren, zijn er nu niet meer of vervangen door minder goede deals. Zo is er bijvoorbeeld geen echte topdeal voor Walibi Holland meer en dat is jammer. Toch zijn er nog steeds voor heel veel uitjes flinke kortingen te krijgen. Lees snel wat en waar. .