Zomervakantie 2019

Zomerdeals bij Gamecity en parken in het buitenland

Matthijs 

We hebben zelf de hele dag binnen gezeten. Kijkend naar de regen was een goed moment om een nieuw blog te typen met "van alles en nog wat". Zo hebben we een aantal topdeals gevonden bij Gamecity in Zoetermeer (hoor ik daar het stormbaanfestival?), maar ook zijn er een aantal toppers van uitjes die we nog helemaal niet op Tikata hebben staan, maar waar wel veel mensen naar zoeken. En, gewoon omdat het kan, 60% korting op een ticket voor Blijdorp!

Gamecity zomerdeals

Eerder schreven we al over het hippe nieuwe concept van Gamecity in Zoetermeer. Je kan daar namelijk karten. lasergamen, prision island, bungee soccer, lesersquash en nog heel veel meer. Waarom we er juist nu weer over schrijven is niet alleen omdat ze een aantal topdeals hebben voor de indoor activiteiten (bijvoorbeeld: 40% korting op een combo van karten en lasergamen) maar vooral omdat ze in de zomer de 400 meter lange (!!) stormbaan weer opgetuigd hebben. Da's de langste stormbaan van Zuid-Holland en hij is een stuk langer dan vorig jaar. De stormbaan staat er van 19 juli t/m 28 juli, maar tickets a € 9,50 koop je nu alvast hier, zodat je zeker weer dat jij er bij bent. 

Gardaland met € 5,50 korting

Ga je op reis naar Italie en ben je in de buurt van Verona? Dan moet je langs Gardaland. Bij het Gardameer vind je dit prachtige attractiepark met tientallen attracties voor jong en uit. De ticketprijzen zijn fors € 41,- per persoon, maar met deze deal van Dagtickets.nl gaat daar in ieder geval € 5,- van af. Naast Gardaland ligt trouwens Sea Life Gardaland. Dagtickets verkoopt ook combi-tickets waarmee je voor 4 euro meer ook daar naar binnen mag.

Sea Life Blankenberge met  € 3,50 korting

Sea Life Scheveningen is zo'n beetje het eerste uitje wat we op Tikata hadden staan, maar er zijn nog veel meer Sea Lifes over de hele wereld. Zojuist last je al over die in Gardaland, maar ook in Blankenberge is er eentje te vinden. Tickets kosten normaal € 18,50, maar zijn hier met € 3,- korting per persoon te koop. Tripper had trouwens tot voor kort een deal met 50% korting maar die was heel snel uitverkocht. Je zou het ook kunnen proberen in de veiling. Bij vakantieveilingen worden regelmatig setjes van 2 tickets geveild en als het een beetje meezit, betaal je daar een prima prijs voor.

Puy de Fou met € 5,- korting

Puy de Fou in Frankrijk staat ook hoog op ons lijstje. Het park is niet voor niets verkozen tot beste park ter wereld. Met meer dan 20 voorstellening en avonturen is er voor iedereen wat te zien. In dit park reis je, net zoals bijvoorbeeld in Archeon, door te tijd. Mocht je in de buurt zijn, laat je dan niet afschrikken door de flinke prijs. Die is namelijk niet vreemd voor het #2 uitje van Frankrijk. Tickets met € 5,- korting koop je hier.  

Parc Asterix met € 13,- korting

Ook voor Parc Asterix in Frankrijk hebben we een mooie deal gevonden. Normaal betaal je € 51,- als volwassene, maar bij de Belgische site Dreamland.be betaal je maar € 38,25. Ook op een kinderticket zit meer dan € 10,- korting. Deze tickets koop je hier. 

Blijdorp ZOOmeravond voor een tientje!

Ok, Blijdorp is natuurlijk een Nederlandse topper, maar omdat de ZOOmeravonden er weer aan komen en deze deal wel heel erg goed is, wilden we 'm toch opnemen in het blog. Via de webwinkel van AD koop je namelijk een ZOOmeravond ticket voor een tientje! Dat is 60% korting op de kassaprijs. De tickets zijn geldig op 8, 9 augustus en 6 september van 15:00 - 22:00. Tickets koop je hier (op = op)

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
10 juli 2019
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

De eerste week van de zomervakantie is op de helft. Alle deals voor de grote dagjes uit zijn helemaal bijgewerkt, tijd om eens te kijken naar een aantal uitjes die nog niet op Tikata staan, maar waar wel veel naar gezocht wordt. In dit blog een aantal topdeals voor uitjes in het buitenland én voor Blijdorp.