Zomervakantie 2019

Uitjes voor wat minder mooi weer

Matthijs 

De zomervakantie 2019 is wat fris van start gegaan en als we de voorspellingen bekijken, wordt het de komende dagen vaak niet warmer dan 20 graden én het kan elke dag wel een beetje regenen. Voor ons een reden om de vijf beste deals voor indoor uitjes op een rij te zetten, zodat jij ook de eerste week van de zomervakantie met een flinke korting doorkomt. 

#1 Tikibad met € 6,- korting

De echte klapper (Groupon verkocht tickets voor Tikibad + Duinrell voor slechts € 14,95) lijkt definitief afgelopen te zijn. Nou wil je met regen natuurlijk sowieso niet in het park rondlopen, maar het Tikibad is natuurlijk een prima optie! Tickets kosten normaal een euro of 23,- (het ligt er even aan hoe lang je blijft) maar bij Dagtickets koop je nu een ticket voor € 16,50. Heb je nog Air Miles liggen dan kan je zelfs voor een tientje of helemaal gratis. Woon je wat ver van Duinrell? Dan kan je ook altijd eens kijken op onze pagina met alle zwembaden. Daar vind je korting voor o.a. Aqualibi en Plopsaqua 

#2 Corpus met € 5,- korting

Corpus is één van de meest gezochte overdekte uitjes op Tikata. En terecht: het is een heel leuk uitje voor kinderen vanaf een jaar of 6 en volwassenen. Er zijn ontzettend veel manieren om korting te krijgen (ANWB, Kruidvat, Jumbo, Renault, ING rentepunten, Postcodeloterij, Campina, BankGiro Loterij) maar er is er maar 1 waar je niets voor hoeft te doen (of te zijn): de deal van DagjeWeg.NL tickets. Deze tickets koop je hier.   

#3 Sea Life Scheveningen met  € 7,- korting

De deals is nog maar geldig t/m 13 juli, maar als je 'm nu koopt bij Social Deal, pak je een mooie korting op je bezoek aan Sea Life in Scheveningen. En als je er dan geweest bent en het klaart toch een beetje op ben je in 5 stappen op het mooie strand van Scheveningen. De tickets koop je hier

#4 De Plopsa Parken met 40% korting

We schreven eerder al een blog over de 10 manieren waarmee je korting kan scoren voor de Plopsa parken, maar als je geen zin hebt in spaarpunten en andere moeilijke zaken, ga je meteen naar Tripper. Daar hebben ze zo'n beetje het hele jaar door dé beste deals voor de Plopsa Parken. Je bespaart 35% - 40%. Alleen de 2e tickdet gratis deal van AH is goedkoper, maar dan moet je dus wel eerst flink boodchappen doen bij de appie. 

#5 Omniversum met € 5,- korting

Je kan natuurlijk ook naar het mooiste filmtheater van Nederland: het Omniversum. Tickets kosten normaal € 12,50 per stuk, maar er is een topdeal bij zowel Social Deal (5,- korting) en Tripper (€ 4,50 korting). Dan zit je in ieder geval een uur droog en geniet je van de mooiste films die er op dit moment te zien zijn. 

Wordt het toch mooi weer?

klaart het op of gaan de voorspellingen opeens met grote stappen vooruit? Dan gaat er een wereld voor je open want alle pretparken en dierentuinen zijn dan opeens ook weer een optie. En zelfs in de zomervakantie kan je mooie kortingen halen op de Efteling, Walibi Holland, Phantasialand, Burgers' Zoo, Wildlands en nog veel veel meer. 

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
7 juli 2019
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Helaas is het een beetje frisse start van de zomervakantie en er wordt zelfs regen voorspeld de komende dagen. Dat betekent uiteraard niet dat er geen dikke korting gescoord kan worden. Wij zetten 5 topdeals voor indoor uitjes op een rij.