Zomervakantie 2019

5 topdeals voor de zomervakantie van 2019

Matthijs 

Hoera. Vandaag begint de zomervakantie voor het Zuiden van Nederland! Gezien de weersvoorspellingen hoef je helemaal niet weg en geniet je van een zonnige start van de vakantie in eigen land. Deze dagen zijn ook de laatste dagen dat een aantal topdeals voor dé grote uitjes van Nederland te scoren zijn. Wees er snel bij want een aantal deals koop je vandaag voor het laatst!

#1 Duinrell + Tikibad voor € 14,95

Deze topper is de afgelopen weken regelmatig beschikbaar geweest bij de verschillende sites van Groupon. Eerst in België, toen in Nederland, toen weer in België en nu is ie alleen vandaag nog beschikbaar. Normaal betaal je € 33,50 voor een ticket + onbeperkt Tikibad dus met deze deal pak je 55% korting! Dat is meteen zo'n beetje de beste deal van het jaar. We vermoeden dat hij na vandaag voorlopig even niet meer terug komt. Koop je tickets hier.  

#2 Efteling voor € 32,50

Nog een deal bij Groupon en nog een deal die waarschijnlijk niet lang meer beschikbaar is. Bij de Duitse Groupon koop je Efteling tickets voor € 32,50. Dat is € 9,50 minder dan wat je in juli en augustus aan de kassa betaalt. Wees er snel bij want ook deze deal gaat vermoedelijk na vandaag op zwart. Tickets koop je hier.  

#3 Walibi Holland voor € 25,50

Zo'n beetje het hele voorseizoen kon je tickets kopen bij Groupon voor € 23,-. Nu is de beste deal daar opeens € 31,- en pak je dus maar € 5,- korting. Toch kan je meer dan een tientje op de zomervakantie kassaprijs besparen door je tickets voor € 25,50 per stuk bij Albert Heijn te kopen. Deze deal is nog beschikbaar tot 14 juli. 

#4 Toverland voor een euro of 25,-

Voor Toverland strijden de webshop van AD en Dreamland al maanden om de beste deal. De ene keer is AD net iets goedkoper, de andere keer Dreamland (een Belgische site). Op dit moment ligt Dreamland net iets voor, maar tickets kopen bij de webwinkel van AD kan ook gewoon. De tickets van Dreamland zijn maar te koop tot 13 juli

#5 Sea Life Scheveningen voor net € 10,-

Ga je de komende week naar Scheveningen? Dan is de topdeal van Social Deal misschien iets voor je. Voor net een tientje ga je tot 13 juli naar het leuke aquarium in Scheveningen. Deze deal is al maanden de best mogelijke deal, maar loopt dus binnen kort af. Scoor 'm nog snel hier.

Zijn dit echt de beste deals?

Zeker in de zomervakantie wisselen deals elkaar razendsnel af. Wat de ene dag een topdeal is, kan de volgende dag een middelmatige deal zijn omdat je ergens anders veel meer korting krijgt. Wil je zeker weten dat je de goedkoopste tickets koopt? Kijk dan op onze park detail paginas. Daar zie je per park alle actuele deals en gebruik je de calculator om de beste set aan tickets voor jou en je groep te kopen. 

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
5 juli 2019
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

De zomervakantie is voor een deel van Nederland begonnen en dat is te merken ook. Een aantal topdeals die al weken de top 10 aanvoeren, loopt vandaag of deze week af. Het is maar de vraag of in de zomervakantie dergelijke kortingen nog terug komen dus als je toch van plan was om naar Duinrell, het Tikibad, de Efteling, Walibi Holland, Toverland of Sea Life te gaan dan is dit je kans voor een topkorting.