Speelland

4 x korting voor Speelland Beekse Bergen

Matthijs 

Speelland Beekse Bergen is een attractieparkje en speeltuin met vooral speeltoestellen en waterattracties. Zoals de naam doet vermoeden hoort de speeltuin bij Safaripark Beekse Bergen, maar je kan er ook gewoon naar binnen zonder naar het Safaripark te gaan. Groot voordeel als je een verblijf bij Beekse Bergen boekt is dat je niet alleen bij het Safaripark naar binnen mag, maar ook naar deze leuke speeltuin. 

 Let op: dit blog bevat verouderde informatie. Ga naar ons nieuwe Speelland blog voor de meest actuele deals

Wat kost Speelland Beekse Bergen aan de kassa?

Kinderen t/m 2 jaar betalen helemaal niets en iedereen van 3 jaar en ouder betaalt aan de kassa € 8,95. Parkeren kost € 5,- dus een bezoek aan dit speelland kost voor een gezin van vier personen bijna dan € 45,-. Niet getreurd: er is altijd wel korting te krijgen op tickets. Wij zochten uit waar je allemaal korting kan krijgen. 

#1 Bij het uitje zelf € 1,- korting

Tot vorig jaar kreeg je online een euro korting, maar omdat veel uitjes dit jaar de kassaprijs en online prijs gelijk trekken is er eigenlijk geen korting. Wel fijn Beekse Bergen heeft als een van de weinig uitjes de online prijs aangehouden in plaats van de tickets even duur te maken als de oude kassaprijs. De tickets zijn het hele seizoen te koop bij Beekse Bergen zelf. Er zijn uiteraard ook combi-tickets inclusief het Safaripark of verblijf, maar dan praat je over hele andere prijzen: je betaalt dan € 27,50. Was je toch van plan om naar beide te gaan dan is de combi-deal zeker de moeite waard.

#2 Als ANWB lid tot € 2,50 korting

Ben je ANWB lid dan pak je 25% korting. Da's toch mooi € 2,50 per persoon. Uiteraard moet je wel lid zijn van de ANWB of iemand kennen die dat is, maar dan pak je deze korting op de site van de ANWB. 

#3 Als BankGiro Loterij lid € 2,50 korting

Eigenlijk een beetje dezelfde deals als bij de ANWB: je krijgt 25% korting. Deze korting geldt op maximaal 2 tickets. Dus als je lid bent dan is het vrij eenvoudig om ook op deze manier € 2,50 te besparen. Meer info over de BankGiro Loterij en deze deal vind je hier, zodra de deal van 2020 beschikbaar is. 

#4 Met Campina Spaarpunten  € 4,- korting

Deze beste deal die we kennen, krijg je bij de Campina Spaarshop. Je hebt dus Campina punten nodig, maar als je 1 pak melk koopt, heb je al 2,50 aan korting gespaard. Kortom: even goed melk drinken en je pakt deze 4 euro korting per ticket heel eenvoudig. De tickets zijn geldig tot het eind van het seizoen en je koopt ze hier.  Deze 40% korting krijg je trouwens alleen helemaal aan het eind van het siezoen. Ook voor deze deal geldt: zodra het park weer open is, verwachten we dat je de tickets kan kopen.

Zijn dit echt de beste deals?

Let op: de informatie op deze pagina kan verouderd zijn. Begin juni is onze nieuwe site live gegaan met daarop ook echt alle deals voor dit uitje. Bekijk de deals via deze link.

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
30 mei 2020
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Speelland Beekse Bergen heeft al een hele mooie kassaprijs van minder dan 10 euro. Toch zoeken mensen naar korting en deze korting is nog te vinden ook! Wij zetten 4 manieren waarmee je korting kan scoren op een rij, zodat jij ook weet naar welke prijzen je moet zoeken als je korting zoekt voor Speelland Beekse Bergen.