Dierenpark Zie-Zoo

4 x korting voor Dierenpark Zie-Zoo

Matthijs 

Dierenpark Zie-Zoo in Volkel is niet zomaar een Zoo. Deze kleine dierentuin heeft een heleboel heel speciale dieren verdeeld over alle continenten van de aarde. Dit dierenpark is ook de eerste zorgdierentuin in Nederland en biedt dagbesteding aan mensen met autisme. Met een kassaprijs van net geen 12 euro trekt het leuke parkje flink wat bezoekers. Toch gingen we op zoek naar korting en die hebben we gevonden ook!

 Let op: dit blog bevat verouderde informatie. Ga naar ons nieuwe Dierenpark Zie-ZOO blog voor de meest actuele deals

Wat kost Dierenpark Zie-Zoo aan de kassa?

Zie-zoo heeft zijn prijzen in 2020 wat verhoogd, maar de prijzen blijven zeer schappelijk. Kinderen t/m 2 jaar mogen nog steeds gratis naar binnen. Kinderen van 3 t/m 11 jaar betalen € 10,- en een volwassene betaalt € 11,95. Opa's en Omas (65+) betalen € 10,95 en parkeren is helemaal gratis. Een bezoek met een familie van vier kost bij Zie-Zoo dus ongeveer € 40,-. Daarmee is het nog steeds één van de goedkoopste dierentuin uitjes op Tikata. Het was natuurlijk ook niet te verwachten dat er op een dergelijke kassaprijs nog korting was te halen. Toch kan je een euro of twee korting krijgen als je met een groep van minimaal 12 personen komt. 

#1 Bij Tripper tot € 2,50 korting

Regelmatig kan je bij Tripper terecht voor een mooie korting op je tickets. Een volwassene betaalt € 7,50, een kind € 6,50. Omdat de deal niet het hele jaar beschikbaar is, kijk je het best even op onze Dierenpark Zie-Zoo pagina. Daar vind je een lijst met allen actieve deals. 

#2 In de veiling tot € 5,- korting

Heel af en toe zijn er tickets te vinden op de 2 grote veilingsites van Nederland. Omdat je bij deze sites € 5,- administratiekosten per veiling betaalt, is het eigenlijk alleen voordelig om te bieden op dagen dat er geen administratiekosten zijn. Kies je een rustige dag (en een rustig moment op die dag) dan kan je soms zomaar tickets voor een euro of 5 per stuk scoren. Omdat de veilingen niet altijd beschikbaar zijn, kijk je het best op onze Dierenpark Zie-Zoo pagina. 

#3 bij Actie van de dag tot € 2,50 korting

Ook Actie van de Dag heeft vaak een aanbieding waarmee je € 2,50 korting krijgt per ticket. De deal is op dit moment even niet beschikbaar maar, het is uiteraard het best  om te kijken op onze Dierenpark Zie-Zoo pagina

#4 Betalen per minuut met Tapperuse

Tot eind 2019 kon bij een aantal uitjes ook per minuut kan betalen. Het idee komt uit de parkeerwereld waar je al jaren per minuut kan betalen. De makers van die app dachten: als het voor parkeren werkt, dan werkt het ook voor een dagje uit. Het idee is simpel en als je een kort bezoek brengt aan het dierenpark dat pak je een mooie korting. Lees alles over deze mogelijkheid in ons blog. Let wel op: de app is overgenomen door een andere partij en daarom even uit de lucht.

Zijn dit echt de beste deals?

Let op: de informatie op deze pagina kan verouderd zijn. Begin juni is onze nieuwe site live gegaan met daarop ook echt alle deals voor dit uitje. Bekijk de deals via deze link.

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
30 mei 2020
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Het betrekkelijk kleine dierenpark Zie-Zoo is qua prijs een verademing. Zelfs al kan je helemaal geen korting vinden, dan nog ga je voor minder dan een tientje naar binnen. Eigenlijk zouden we niet eens moeten zoeken naar korting, maar we konden het niet laten en vonden tot onze verrassing toch nog wat kortingsdeals.