De Waarbeek

3 x korting voor Attractiepark de Waarbeek

Matthijs 

Vlak bij Hengelo ligt familiepretpark de Waarbeek. Net als een aantal andere parken richt de Waarbeek zich vooral op families met kinderen tussen de 2 en 12 jaar. Met meer dan veertig attracties is er voor iedereen wel iets te doen. De Waarbeek is één van de goedkopere attractieparken op Tikata, maar dat betekent niet dat er geen korting te vinden is. Wij bekijken de mogelijkheden voor je.

 Let op: dit blog bevat verouderde informatie. Ga naar ons nieuwe de Waarbeek blog voor de meest actuele deals

#1 Wat kost de Waarbeek aan de kassa?

Kinderen t/m 2 jaar mogen gratis naar binnen. Iedereen van 3 jaar en ouder betaalt in 2020 aan de kassa € 14,50. Omdat we op Tikata altijd alleen kijken naar de goedkoopste deal, komt een bezoek aan de Waarbeek voor vier personen aan de kassa op € 56. Dat is dan wel inclusief parkeren. Ruim vijftig euro voor een dagje uit is niet heel veel maar als we goed zoeken, kan het nog iets goedkoper. 

#1 Bij het uitje zelf € 1,75 korting

Je krijgt bij de Waarbeek zelf maar liefst € 1,75 korting per ticket als je online bestelt. Dat is een flink bedrag op een kassaprijs van € 14,50. Tickets koop je hier. Let op: in verband met corona moet je wel een dag reserveren. Je kan dus niet zomaar meer naar het park komen.

#2 Bij een kortingsite tot € 3,50 korting

Er zijn regelmatig deals te scoren bij kortingsites zoals Social Deal en Tripper.  In bijna alle gevallen kost een kaartje daar maar rond de € 11,-. Dat is dus 25% korting op de toch al schappelijke prijs. Omdat deals op kortingsites niet altijd beschikbaar zijn, raden we je aan om op onze Waarbeek pagina te kijken. Daar vind je namelijk alle actieve deals.

#3 In de veiling tot € 7,50,- korting

Af en toe zijn er tickets te vinden op de 2 grote veilingsites van Nederland.Het gaat dan om setjes van 2 of 4 tickets en bij veel veilingen kan je (na het winnen van de veiling) nog een aantal kaarten bijkopen. Natuurlijk is de prijs van de veiling erg afhankelijk van het moment van de dag, of er speciale acties zijn (vaak betaal je geen administratiekosten en bespaar je dus € 5,- per veiling). Als je je een beetje aan de veilingtips houdt, kan je zomaar tickets winnen voor € 5,- per stuk. Bekijk de actieve veiling van Ticketveiling eens. Omdat veilingen vaak even niet beschikbaar zijn, kan je ook gewoon op onze Waarbeek pagina kijken. Daar vind je alle actieve deals. 

Zijn dit echt de beste deals?

Let op: de informatie op deze pagina kan verouderd zijn. Begin juni is onze nieuwe site live gegaan met daarop ook echt alle deals voor dit uitje. Bekijk de deals via deze link.

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
30 mei 2020
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Voor de Waarbeek geldt: klein maar fijn. Dit leuke attractiepark is niet heel groot, maar de prijs is ook prima. Je gaat standaard al voor minder dan een tientje per persoon. Er zijn weinig uitjes in Nederland met lagere prijzen dus een bezoek aan Hengelo is zeker de moeite waard.