Duinen Zathe

Met korting naar Attractiepark Duinen Zathe

Matthijs 

Duinen Zathe is een klein, maar popluair attractieparkje in Applescha. Het park is een "all inclusive pretpark" wat zoveel betekent als: je betaalt de entreeprijs voor onbeperkt toegang tot alle atracties inclusief eten en drinken! Naast outdoor attracties zijn er ook indoor attracties en is het park bezaaid met mogelijkheden om te klimmen en klauteren. Ondanks de prima kassaprijs wordt er op Tikata regelmatig gezocht naar korting voor Duinen Zathe. Wij zochten uit of die mogelijkheid er is.

Wat kost Duinen Zathe aan de kassa?

Kinderen van 1 of 2 jaar betalen € 5,- aan de kassa. Vanaf 3 jaar betaalt iedereen € 15,50. Parkeren is gratis dus een dagje Duinen Zathe met een gezin van vier kost je € 62,-. Daarvoor krijg je dus ook onbeperkt eten en drinken! Limonade, koffie een warme snack zijn dus inbegrepen bij deze prijs. Toch zoeken mensen naar korting. Wij zochten uit wat de mogelijkheden zijn.

#1 Bij het uitje € 1,- korting

Duinen Zathe biedt bezoekers die tickets online bestellen € 1,- korting op een ticket vanaf 3 jaar. Da's een hele normale korting en het scheelt toch weer een euro of 4 voor een gezin van vier. De tickets koop je hier.

#2 Met Jumbo munten tot € 10,- korting

Dit is wel een heel bijzondere actie. Het gaat niet om de landelijke Jumbo dagje uit actie, maar om een lokale variant. In juli 2018 kreeg je namelijk bij een aantal Jumbo's in de buurt van Duinen Zathe zegeltjes en met die zefeltjes kreeg je € 5,50 tot € 10,50 korting op de entree. De info van deze actie is hier te vinden. Misschien dat de actie in 2019 ook weer terug komt. Voor alle actieve deals kijk je op onze Duinen Zathe pagina

#3 Als ANWB tot € 1,- korting

Ben je lid van de ANWB of ken je iemand die lid is? Dan koop je af en toe tickets met € 1,- korting. We hebben de deal helaas zelf al heel lang niet meer online gezien, maar de pagina op de ANWB site bestaat nog steeds. Misschien dat de deal dus nog een keer terug komt. De tickets van ANWB vind je hier.    

Zijn dit echt de beste deals?

Het aantal deals voor Duinen Zathe is dus echt heel beperkt. In de afgelopen 3 jaar waren de deals letterlijk op 1 hand te tellen. Toch is er wel iets van korting te halen, al is het maar die ene euro door online tickets te kopen, en als je weet dat er verder echt geen deals zijn, scheelt dat je ook weer een hoop onnodig zoekwerk op allerlei sites die korting zeggen te hebben, maar waarbij de acties toch opeens niet blijken te bestaan. Als je de Facebook pagina van Duine Zathe in de gaten houdt, vind je regelmatig winacties en acties als "vaders gratis naar binnen op vaderdag". Wil je alle actieve deals zien? Kijk dan op onze Duinen Zathe pagina.   

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
21 setpember 2019
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Duinen Zathe is zo'n beetje het enige uitje op Tikata waar we echt bijna nooit korting voor kunnen vinden. Dat is niet heel raar want voor net € 15,- ga je all inclusive naar binnen. De prijs kan dus bijna niet meer lager. Toch is er soms echt wel iets van korting te halen. Lees daarom snel ons blog.