Omniversum

5 x korting voor Omniversum

Matthijs  

Bijna iedereen in Nederland kent het Omniversum wel: hét grootbeeld filmtheater waarbij de film 180 graden om je heen geprojecteerd wordt. Daardoor krijg je het gevoel of je echt zelf in de film zit. Zo'n 250.000 man geniet elk jaar van de prachtige films in dit theater. De films hebben meestal een documentaire-achtig karakter en zijn geschikt voor alle leeftijden. De prijzen aan de kassa zijn schappelijk, maar toch konden we het niet laten om op zoek te gaan naar korting. En die hebben we gevonden ook!

Wat kost Omniversum aan de kassa?

Een volwassene (12+ jaar) betaalt € 12,50 aan de kassa. Een kind (t/m 11 jaar) betaalt € 9,75. Parkeren kan voor de deur, maar omdat er weinig plek is moet je meestal op een parkeerterrein verderop parkenen. Voor het gemak rekenen we even € 5,- aan parkeerkosten. Al met al is een gezin met vier personen dus iets van € 50,- kwijt voor een bezoek aan Omniversum. Dat valt heel erg mee wat ons betreft. Toch kan het goedkoper?

#1 Bij het uitje zelf tot € 6,- korting

Online krijg je alleen korting als je minimaal twee weken van te voren je ticket besteld. Dan betaal je maar € 8,50 per ticket. Je kan ook besparen door een 2e film op dezelfde dag te bekijken. Dan betaal je maar € 6,25 voor dat kaartje en je kan ook nog eens kijken naar de combinatie prijzen: als je ook naar Madurodam of Sea Life gaat, pak je zo'n beetje 50% korting op beide tickets. De moeite waard dus als je een dag of langer in Den Haag blijft.  Alle opties lees je op de pagina van Omniversum zelf.

#2 Als ANWB lid tot € 4,- korting

De korting bij ANWB varieert een beetje. De ene keer is het wat meer dan de andere keer en uiteraard moet je wel lid zijn (of een lid kennen). De normale korting is 20% per ticket dus voor een volwassene bespaar je  € 2,50 per ticket. Soms loopt die korting op naar 4 euro per ticket. Koop je deze tickets met korting op de site van ANWB. 

#3 Bij een kortingsite tot € 5,- korting

Dit jaar zijn er diverse deals bij kortingsites geweest. Zo is er af en toe een mooie deal bij Social Deal waarbij je je tickets koopt voor € 7,50. En ook Groupon en Tripper hebben regelmatig een deal voor een euro of 8. Wil je zeker weten welke actieve deals er zijn dan kijk je op onze Omniversum pagina.

#4 Als klant van de BankGiro Loterij tot € 3,75 korting

Ben je klant van de BankGiro Loterij? Dat krijg je 30% korting op max 2 tickets met je VIP kaart. Daarvoor moet je uiteraard wel meespelen met de loterij, maar omdat je naast deze korting ook korting krijgt op tientallen andere uitjes is het best de moeite waard om eens een gokje te wagen. Meer info over de deal (en de loterij) vind je hier.  

#5 Met ING punten tot € 5,- korting 

Ben je klant bij ING en heb je de afgelopen jaren spaargeld gestald bij de bank? Grote kans dat je dan flink wat rentepunten hebt gespaard. Die kreeg namelijk iedere klant van de bank (vaak zonder dat je het wist). Tegenwoordig krijg je trouwens op veel meer manieren punten bij ING, bijvoorbeeld elke maand dat je een rekening bij ze hebt, dus sparen is zeker de moeite waard. Als je nog punten hebt staan dan koop je voor 500 punten een voucher die € 5,- korting geeft. Meer info over deze deal vind je hier

Zijn dit echt de beste deals?

Tja. Vijf euro korting klinkt als niet zo veel, maar op een ticket van € 12,50 aan de kassa is dat toch gewoon een hele goede korting. Zoals bij elk ander uitje wisselen deals bijna dagelijks en wat de ene dag een goede deal is, kan de dag daarna een slechte deal zijn. Zo is er bijvoorbeeld ook een deal CJP leden. Om zeker te weten dat je de beste deal te pakken hebt voor Omniversum ga je naar onze Omniversum pagina en bekijk je de lijst met actuele deals. Het lijkt er in ieder geval op dat de maximale korting rond een euro of 5,- ligt. Je kan dus voor 7,50 euro naar de film!

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
26 januari 2020
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Omniversum is hét breedbeeld filmtheater van Nederland. Ben je er nog nooit geweest dan raden we je zeker aan een keer te gaan kijken. Voor de prijs, met korting, hoef je het zeker niet te laten. Als je een beetje je best doet, sta je voor € 7,50 per persoon al binnen.