Grotten van Han

8 x korting voor Grotten van Han

Matthijs 

De Grotten van Han of Domaine des Grottes de Han zoals ze in het echt heten, is veel meer dan alleen een grot. Naast de grot is er namelijk een heel wildpark ingericht en kan je speleoloog spelen met het parcours Speleo. Sinds juli 2019 is er ook een klank- en lichtshow "Origin" in het hart van de Grot. Kortom: er is heel veel te doen. Snel kijken of er korting te halen is dus! Let op: De Grotten gaan half februari weer open dus de stroom aan deals komt langzaamaan weer op gang!

Wat kosten tickets de kassa?

Je kan uiteraard losse tickets kopen voor de grot of het wildpark en wel of niet kiezen voor het parcours speleo, maar we gaan er in onze vergelijking van uit dat je de PassHan koopt. Die geeft toegang tot de grot en het wildpark. Aan de kassa betaalt een volwassene (vanaf 12 jaar) € 31,90 en een kind (vanaf 4 jaar) betaalt € 22,90 . Parkeren kan gratis. Al met al is een gezin van vier personen dus bijna € 110,- kwijt. Gelukkig zijn er altijd flinke kortingen te halen. Lees dus snel verder. 

#1 Bij het uitje zelf tot € 9,- korting per ticket

Online krijg je altijd € 2,- korting op je tickets. Aan het begin van het seizoen gaat die korting echter flink omhoog. Zo betaal je tot eind februari bijna 9 euro minder per ticket! Je kan uiteraard ook een jaarabonnement nemen. Bij veel uitjes moet je 3 of meer keer komen om dat geld er uit te halen, maar bij Grotten koop je al een Gold Pass die goedkoper is dan 2 bezoeken. Ben je van plan vaker te gaan dan is dat dus een serieuze optie. De opties en tickets vind je hier.   

#2 Met Campina sparen tot € 15,- korting

Je kan het hele jaar door sparen voor Campina punten en dat is fijn, want je pakt 30% tot 50% korting. In het hoogseizoen krijg je 30% korting. De periode daarbuiten maar liefst 50%. In de winter zijn er helaas geen tickets te krijgen via Campina De tickets vind je hier.

#3 Bij een veiling tot € 15,- korting

Ook de op veilingsites zijn regelmatig tickets te vinden voor de Grotten van Han. Bieden is een sport, maar als je je onze tips houdt (niet op drukke dagen bieden, wacht op een dag zonder administratiekosten en houdt je maximale bod in de gaten) dan pak je zomaar 50% korting. Onze ervaring is dat de tickets bij Ticketveiling vaak net iets goedkoper zijn. Wil je weten welke actieve deals er allemaal zijn dan kijk je op onze Grotten van Han pagina. 

#4 Bij een kortingsite tot € 12,- korting

Ook bij de grote kortingsites zijn er regelmatig topdeals te vinden. Het mooie is dat je er geen bonnetjes, punten of een lidmaatschap voor nodig hebt. Het nadeel is dat de deals vaak maar kort beschikbaar zijn. We hebben dit jaar al deals gevonden bij Groupon, Social Deal, Dagtickets, Dreamland, AD.nl, en Tripper. Alle acties die nu te koop zijn, vind je op onze Grotten van Han pagina.

#5 Met Air Miles tot € 15,- korting 

Dit keer geen Miles Only deals, maar wel een deal waarbij je een deal met miles betaalt en een deel met geld. De korting is net geen 50%  De opties en tickets vind je hier.  Let op: de site waar je tikcets kon kopen met AirMiles is (tijdelijk?) offline. We houden uiteraard in de gaten of deze deal nog terugkomt.

#6 Met Jumbo munten tot € 15,- korting

Net als bij Campina krijg je bij Jumbo tot € 15,- korting. Sparen is wat lastiger (dat kon tot mei), maar de korting is wel op meer dagen geldig. Voor de Jumbo tickets geldt wel OP = OP dus de maximale korting is op drukke dagen snel uitverkocht. We verwachten deze spaaractie in april 2020 weer.  

#7 Met de bon van de Postcode Loterij € 9,- korting

Heb je de Postcode Loterij voordeel agenda in je bezit? Dan vind je daarin een bon waarmee je 30% korting krijgt voor 4 personen. Op een ticket voor een volwassene scheelt dat dus € 9,30. Meer uitleg over de deal vind je hier.  

#8 Als ANWB lid tot € 11,10 korting

Ook als ANWB lid ligt er een mooie korting voor je klaar. De korting bij ANWB varieert wel een beetje. Het ene moment is de deal er helemaal niet, dan krijg je maar 2 euro korting, maar er zijn ook momenten waar je meer dan 11 euro korting krijgt. De ANWB deal vind je hier.

Zijn dit echt de beste deals?

Bovenstaande lijst is een momentopname. Zoals bij elk ander uitje wisselen deals bijna dagelijks en wat de ene dag een goede deal is, kan de dag daarna een slechte deal zijn. Naast alle deals die we hierboven noemen, is er vaak korting te krijgen met ING punten. Deze deals zijn rond de jaarwisseling vaak net even niet te krijgen, omdat ze ge-update worden naar de 2020 voorwaarden. Om zeker te weten dat je de beste deal te pakken hebt voor de Grotten van Han ga je naar onze Grotten van Han pagina en bekijk je de lijst met actuele deals. Het lijkt er in ieder geval op dat de maximale korting rond een euro of 15,- ligt.  

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
25 januari 2020
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Grotten van Han blijkt een echte kortingsknaller. Niet alleen zijn er heel veel plekken waar je korting kan krijgen, de korting zelf is ook nog eens erg goed. Het is dus vooral de vraag: waar vind ik op dit moment de beste deal? Wij helpen je daar uiteraard bij. Let op: in de wintermaanden is het park maar zeer beperkt open en zijn er zo goed als geen kortingsacties.