Deltapark Neeltje Jans

4 x korting voor Deltapark Neeltje Jans

Matthijs 

Deltapark Neeltje Jans is het meest leerzame uitje van Zeeland. Dit themapark is geschikt voor alle leeftijden: je leert over de deltawerken en de watersnood ramp van 1953, maar komt ook dichtbij zeeleeuwen en zeehonden, zwemt met haaien en krijgt een rondleiding door het onderwaterleven van de Oosterschelde. In 2018 kwam er maar liefst 334.000 mensen naar dit leuke park in Zeeland. De kassaprijs is fors, maar omdat er altijd wel korting te scoren is, hoeft dat geen probleem te zijn. Let op: vanaf november start het winterseizoen. De ticketprijs is dan al lager waardoor veel kortingen vervallen!

Wat kost Neeltje Jans aan de kassa?

In de zomer betaal je aan de kassa € 23,50 voor een volwassene (vanaf 12 jaar). Kinderen betalen € 18,- euro en de hele kleintjes tot 3 jaar betalen € 9,-. Er is ook een senioren ticket voor € 21,50. Kom je met de auto dan betaal je € 7,50 om te parkeren. Voor een gezin met vier personen ben je dus een euro of 80 kwijt. In de winter, vanaf 4 november, liggen de prijzen flink lager.

Naast de normale tickets zijn er allerlei extra's zoals zwemmen met zeeleeuwen of haaien en kan je een rondvaart maken. Ook op dit soort extra's zijn vaak korting te scoren. In de winter gelden niet alleen andere prijzen, maar is het park ook veel minder vaak open. Maar goed: hoe bespaar je nou op losse tickets? Lees snel verder.

#1 Bij het uitje zelf tot € 4,- korting per ticket

Neeltje Jans heeft regelmatig zelf een mooie actie. Normaal krijg je € 2,- korting per ticket, maar heel regelmatig verdubbelt die korting en krijg je opeens € 4,- korting. Op het ticket voor de allerkleinsten is trouwens nooit een korting te krijgen. Die prijs is en blijft € 9,-. Wil je zeker weten wat de actuele prijzen zijn, dan kijk je op de pagina van Neeltje Jans of op onze Neeltje Jans pagina. Daar zie je in een overzicht alle actieve deals.  

#2 Met de Postcode Loterij € 4,- korting

Als je thuis de Postcode Loterij Voordeelagenda hebt liggen weet je dat tussen de ruim 150 bonnen dit jaar ook weer een bonnetje voor Neeltje Jans zit. Met deze bon kan je € 4,- korting per persoon krijgt voor maximaal 4 personen. Het bonnetje neem je mee naar de kassa en je bespaart dus eenvoudig € 16,- op een dag als je met 4 personen gaat. Lees alles over de Postcode Loterij Voordeelagenda in ons blog.

#3 Als ANWB lid € 5,- korting

Heb je een ANWB lidmaatschap dan pak je in de zomer € 5,- korting ticket. ANWB speelt een beetje met de prijzen dus soms is de korting wat lager, maar over het algemeen pak je het hele seizoen € 5,- korting per ticket. Ben je zelf geen lid dan ken je vast wel één van de 6 miljoen ANWB leden in Nederland. De tickets koop je hier.

#4 Met ING rentepunten € 7,50 korting

De hoogste korting is ook meteen het lastigst om te scoren. Bij ING spaar je namelijk zonder dat je het weet voor rentepunten, maar omdat de rente nu zo laag is, zal dat niet heel hard gaan. Heb je in het verleden bij ING rentepunten verzameld dan kan je die nu inruilen voor een kortingsvoucher van € 7,50 per ticket. De tickets koop je hier

Zijn dit echt de beste deals?

Bovenstaande lijst is een momentopname. Zoals bij elk ander uitje wisselen deals bijna dagelijks en wat de ene dag een goede deal is, kan de dag daarna een slechte deal zijn. Groupon heeft trouwens ook regelmatig korting op tickets. Om zeker te weten dat je de beste deal te pakken hebt voor Neeltje Jans ga je naar onze Neeltje Jans pagina en bekijk je de lijst met actuele deals. Het lijkt er in ieder geval op dat de maximale korting rond een euro of 5,- ligt. Heb je ING punten dan kan dat net nog iets hoger. 

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
16 december 2019
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Neeltje Jans is een leuk dagje uit in Zeeland. De prijzen aan de kassa zijn fors, maar als je weet dat er eigenlijk altijd wel een euro of 5 te besparen is, dan valt het allemaal wel mee. Ook op de extra's (zwemmen met dieren) is vaak te besparen via de grote kortingssites als Groupon.