Deltapark Neeltje Jans

4 x korting voor Deltapark Neeltje Jans

Matthijs 

Deltapark Neeltje Jans is het meest leerzame uitje van Zeeland. Dit themapark is geschikt voor alle leeftijden: je leert over de deltawerken en de watersnood ramp van 1953, maar komt ook dichtbij zeeleeuwen en zeehonden, zwemt met haaien en krijgt een rondleiding door het onderwaterleven van de Oosterschelde. Elke jaar komen er een paar honderdduizend mensen naar dit leuke park in Zeeland. De kassaprijs is fors, maar omdat er meestal wel korting te scoren is, hoeft dat geen probleem te zijn. Let wel op: door corona is ook voor dit uitje, het aanbod wat beperkt.

Let Op:

dit blog bevat verouderde informatie. Ga naar ons nieuwe Neeltje Jans blog voor de meest actuele deals

Wat kost Neeltje Jans aan de kassa?

In de zomer betaal je aan de kassa € 25,- voor een volwassene (vanaf 12 jaar). Kinderen betalen € 15,- euro. In verband met corona is er flink wat veranderd met de tickets. Zo zijn er geen tickets voor peuters meer, is de kinderprijs 3 euro lager dan vorig jaar, maar het volwassene ticket is weer iets duurder. Kom je met de auto dan betaal je € 7,50 om te parkeren. Voor een gezin met vier personen ben je dus een euro of 90 kwijt. In de winter, vanaf november, liggen de prijzen flink lager.

#1 Bij het uitje zelf tot € 4,- korting per ticket

Neeltje Jans had regelmatig zelf een mooie actie. Normaal krijg je € 1 of € 2,- korting per ticket, maar heel regelmatig verdubbelde die korting en kreeg je opeens € 4,- korting. Door corona is de online korting echter verdwenen. Wil je zeker weten wat de actuele prijzen zijn, dan kijk je op de pagina van Neeltje Jans of op onze Neeltje Jans pagina. Daar zie je in een overzicht alle actieve deals.  

#2 Met de Postcode Loterij € 4,- korting

Als je thuis de Postcode Loterij Voordeelagenda hebt liggen weet je dat tussen de ruim 150 bonnen dit jaar ook weer een bonnetje voor Neeltje Jans zit. Met deze bon kan je € 4,- korting per persoon krijgt voor maximaal 4 personen. Het bonnetje neem je mee naar de kassa en je bespaart dus eenvoudig € 16,- op een dag als je met 4 personen gaat. Lees alles over de Postcode Loterij Voordeelagenda in ons blog.

#3 Als ANWB lid € 5,- korting

Heb je een ANWB lidmaatschap dan pak je in de zomer € 5,- korting ticket. ANWB speelt een beetje met de prijzen dus soms is de korting wat lager, maar over het algemeen pak je het hele seizoen € 5,- korting per ticket. Ben je zelf geen lid dan ken je vast wel één van de 6 miljoen ANWB leden in Nederland. De tickets koop je hier. Let op: in verband met corona zijn er bij ANWB even geen tickets te koop.

#4 Met punten € 7,50 korting

Bij ING spaar je, zonder dat je het weet, elke maand voor punten. Heb je een rekening bij ze lopen? of een credit card? Doe je betalingen? Dat levert allemaal punten op. Deze punten kan je in hun shop inruilen voor een kortingsvoucher van € 7,50 per ticket. De tickets zijn niet altijd beschikbaar ivm corona, maar als ze er zijn koop je de  tickets hier

Zijn dit echt de beste deals?

Let op: de informatie op deze pagina kan verouderd zijn. Begin juni is onze nieuwe site live gegaan met daarop ook echt alle deals voor dit uitje. Bekijk de deals via deze link.

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
05 juli 2020
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Neeltje Jans is een leuk dagje uit in Zeeland. De prijzen aan de kassa zijn fors, maar als je weet dat er eigenlijk altijd wel een euro of 5 te besparen is, dan valt het allemaal wel mee. Ook op de extra's (zwemmen met dieren) is vaak te besparen via de grote kortingssites als Groupon.