Mondo Verde

3 x korting voor Mondo Verde in Limburg

Matthijs 

Mondo Verde is een beetje van alles; een dierentuin, dinopark, botanische tuin én attractiepark. Gelegen in Landgraaf vind je een tropenkas met losvliegende vogels, een voliere van 6000 vierkante meter, een Chinese tuin, Japanse tuin en nog veel meer. Het park heeft het in het verleden zwaar gehad en is zelfs een keer failliet gegaan, maar de laatste jaren lijkt het prima te gaan en dat is niet vreemd, want het is zeker een bezoekje waard. 

 Let op: dit blog bevat verouderde informatie. Ga naar ons nieuwe Mondo Verde blog voor de meest actuele deals

Wat kost Mondo Verde aan de kassa?

Mondo Verde kent een hoogseizoen en een laagseizoen. De prijs is in de winter uiteraard iets lager dan in de zomer. Een volwassene (vanaf 13 jaar) betaalt € 20,- in het laagseizoen en € 25,- in het hoogseizoen. De tickets zijn inclusief "all you can eat" (pasta, friet, kroket etc). Parkeren kost € 4,- per auto dus aan de kassa ben je voor een gezin van vier personen meer dan € 85,- kwijt. Dat kan goedkoper toch? 

#1 Bij Groupon € 6,50 korting

Tot een paar jaar geleden kon je helemaal geen korting krijgen op je Mondo Verde tickets, toch zijn er tegenwoordig regelmatig tickets te scoren bij de Nederlandse, Duitse of Belgisiche Groupon. Dat is niet vreemd want het park ligt vlak bij het drie-landen-punt dus er komen bezoekers uit een groot deel van west-europa. De tickets bij Groupon kosten meestal rond de € 18,50. Indien beschikbaar zijn ze hier te koop. Omdat de Groupon deal niet altijd actief is, raden we je aan om op onze Mondo Verde pagina te kijken, daar vind je alle actieve deals. Let op: de link gaat naar onze nieuwe pagina met echt alle deals voor Mondo Verde.

#2 Via een veiling tot € 10,- korting

Op de twee grote veilingsites van Nederland (Ticketveiling en Vakantieveilingen) zijn regelmatig setjes van 2 tickets te winnen. Als je je aan ons tips voor veilingen houdt (niet op een drukke dag bieden, wacht op een dag zonder administratiekosten en biedt nooit meer dan een euro of 15 per ticket) dan kan je bij Vakantieveilingen een prima deal scoren. De Mondo Verde veilingen zijn vaak rustig dus je kan met een gerust hart een gokje wagen op bijvoorbeeld deze pagina (het kan dat de veiling tijdelijk niet beschikbaar is. Zeker in de winter gebeurt dat nog wel eens)

#3 Bij Actie van de Dag tot € 7,50 korting

Naast Groupon heeft de kortingsite Actie van de Dag regelmatig deals voor Mondo Verde. De prijzen varieren van € 17,50 - € 18,95 per ticket. Mocht de Groupon deal niet beschikbaar zijn dan is dit een prima alternatief. Bekijk bijvoorbeeld of deze deal actief is.   

Zijn dit echt de beste deals?

Toegegeven, het valt een beetje tegen: we kennen maar drie aanbieders van korting. De grote spaarprogramma's (Air Miles, Campina, Jumbo etc) bieden nog geen deals. Uiteraard houden we ze wel voor je in de gaten. Voor bovenstaande lijst geldt ook: het is een momentopname. Deals wisselen dagelijks en wat de ene dag een goede deal is, kan de dag daarna een slechte deal zijn. Om zeker te weten dat je de beste deal te pakken hebt voor Mondo Verde? Dan ga je naar onze Mondo Verde pagina  en bekijk je de lijst met actuele deals. Het lijkt er in ieder geval op dat de maximale korting rond een euro of 7,- ligt. Alleen op een veiling scoor je met wat geluk nog net een betere deal. 

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
25 mei 2020
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Mondo Verde is een speciale mix van dierentuin, attactiepark, dinopark, speeltuin en botanische tuin. Ook de tickets zijn redelijk special want ze zijn altijd "all inclusive" dus met onbeperkt eten en drinken. Tot een paar jaar terug kon je alleen tickets bij het park zelf kopen, maar sinds kort zijn er wel degelijk kortingsacties te vinden. Wij zetten ze op een rijtje.