Dierenrijk

6 x korting voor Dierenrijk

Matthijs 

Dierenrijk is een leuke dierentuin vlak bij Eindhoven. Met bijna 100 diersoorten is er in het park voor iedereen wel wat te zien.  De afgelopen jaren kwamen er 265.000 mensen op de dierentuin af en dat is niet vreemd want een ticket is prima betaalbaar. En...er zijn altijd wel kortingsdeals te vinden. Lees snel wat de zes beste manieren zijn om korting te scoren voor Dierenrijk.

 Let op: dit blog bevat verouderde informatie. Ga naar ons nieuwe Dierenrijk blog voor de meest actuele deals

Wat kost Dierenrijk aan de kassa?

We houden van duidelijke prijzen en bij Dierenrijk zijn ze duidelijk. Kinderen t/m 2 jaar zijn gratis. Iedereen vanaf drie jaar betaalt aan de kassa € 21,00. Een parkeermunt kost € 6,- dus als je met een gezin van vier personen op bezoek gaat, kost dat je € 90,-. Geen moeilijke wisselende prijzen, geen tien verschillende leeftijdscategorieën: gewoon simpel. Toch betaal je natuurlijk nooit de prijs aan de kassa. Lees snel verder om te zien hoe je die € 90,- nog een flink stuk omlaag kan brengen.

#1 Bij het uitje zelf tot € 2,- korting

Online krijg je altijd 2 euro korting per ticket. Da's een prima korting als je geen zin hebt om door te lezen. Deze tickets koop je hier. Lees je wel verder dan zul je zien dat je bijna 8 euro per ticket kan besparen. 

#2 Met spaarpunten tot € 10,- korting

Sparen voor Jumbo punten kan vanaf dit jaar het hele jaar en  daarmee regel je tot € 10,- korting per ticket. In de basis krijg je doordeweeks € 7,50 korting en in het weekend € 5,- korting, maar op sommige dagen dus zomaar een tientje. Alle actuele prijzen vind je hier. Ook met je Campina punten krijg je een mooie korting. Deze deal (30% korting) vind je hier

#3 Met Air Miles  € 9,- korting

Normaal kan je bij Aie Miles voor korting op tickets sparen. Zo kreeg je in 2019 in ruil voor 900 Air Miles € 9,- korting. De tickets waren een jaar geldig. Sinds begin 2020 is de site die veel tickets verkoop (Airmileskaartjes.nl) echter op zwart. De deal is dus tijdelijk niet beschikbaar. We houden uiteraard goed in de gaten of de Air Miles deals later dit jaar nog terugkomen.

#4 Met de Postcode Loterij € 4 korting

Met de bon uit de Postcode Loterij Voordeelagenda krijg je 4 tickets 30% korting per persoon. Uiteraard moet je wel klant van de Loterij zijn of iemand kennen die de agenda in huis heeft. Lees alles over de Postcode Loterij in dit blog

#5 Via een kortingssite tot € 7,- korting

Er zijn niet vaak kortingsdeals te vinden op de grote kortingssites. Begin van het jaar was er een deal bij Social deal voor € 12,50 per ticket, maar daar bleef het bij. Het lijkt er op dat Dierenrijk het vooral zoekt in de spaarprogramma's of lidmaatschappen zoals die van de ANWB. Wel was er aan het begin van het jaar een ticket te koop bij Albert Heijn voor € 9,95 per stuk en is er soms een deal van € 14,50 bij de Belgische website Dreamland.

#6 Met een lidmaatschap tot € 5,- korting

Zijn de deals bij de kortingssites even niet beschikbaar en heb je geen spaarpunten liggen? Dan kan je altijd nog kijken of je een ANWB lid kent. Daar krijg je 25% korting. Deze tickets koop je hier. Let op: ANWB heeft in verband met corona even alle tickets offline gehaald. We nemen aan dat die in de loop van het jaar wel weer terugkomen. Ook als lid van de Bank GiroLoterij (25% tot 50%) kan je korting krijgen. 

Zijn dit echt de beste deals?

Bovenstaande lijst is een momentopname. Deals wisselen dagelijks en wat de ene dag een goede deal is, kan de dag daarna een slechte deal zijn. Om zeker te weten dat je de beste deal te pakken hebt voor Dierenrijk in Nuenen ga je naar onze Dierenrijk pagina (Let op: deze link gaat naar onze nieuwe site met echt alle deals voor Dierenrijk) en bekijk je de lijst met actuele deals. Het lijkt er in ieder geval op dat de maximale korting rond een euro of 7,50 ligt. Alleen de deal van de Postcode Loterij springt daar nog een stukje bovenuit.

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
24 mei 2020
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Dierenrijk mag ook niet ontbreken in de kortingslijstjes, want ook bij deze leuke dierentuin in de buurt van Eidnhoven kan je gewoon korting scoren. Dit jaar hebben we kortingen tot 50% van de kassaprijs gezien dus het is zeker de moeite waard om even goed te kijken waar je op dit moment de beste deal scoort.