Sea Life Scheveningen

7 x korting voor Sea Life Scheveningen

Matthijs 

Sea Life heeft een speciale plek op Tikata. Het was het eerste uitje waar we alle kortingsacties voor in kaart brachten in 2016. Dit leuke uitje in Scheveningen was en is nog steeds een kortingsknaller op Tikata. Als onderdeel van een grote internationale keten wisselt Sea Life vaak van tentoonstellingen en worden dieren met de andere Sea Life vestiging uitgewisseld, zodat er eigenlijk altijd wel iets nieuws te zien is. Omdat Sea Life direct aan het strand ligt, is het uitermate geschikt om "even" naar binnen te gaan. Je zal er niet een hele dag rondbrengen want heel groot is het niet. In mei 2020 opent op een paar meter afstand ook Legoland. Een prima uitje om te combineren met Sea Life!

 Let op: dit blog bevat verouderde informatie. Ga naar ons nieuwe Sea Life blog voor de meest actuele deals

Wat kost Sea Life aan de kassa?

Aan de kassa zijn kinderen t/m 2 jaar gratis. Ben je tussen de 3 en 11 jaar dan betaal je € 13,25. Volwassenen (vanaf 12 jaar) betalen € 17,25. Sea Life heeft geen eigen parkeerterrein dus je moet parkeren in één van de parkeergarages van Scheveningen. Parkeren daar kost € 3,50 per uur. Als je alles optelt kost een dagje Sea Life dus al snel € 70,- Omdat het geen dagvullende programma is, kan je ook eens kijken naar de combi-deal met Madurodam. Dan heb je twee uitjes voor een prima prijs. Maar goed: niemand betaalt de kassaprijs natuurlijk. Er is korting toch? Lees snel verder.

#1 Bij het uitje zelf tot € 10,- korting

Online krijg je altijd 2 euro korting per ticket. Da's mooi, maar er is nog een betere deal: af en toe is er een combi-ticket beschikbaar. Je koopt dat combi ticket voor 1 (groot)ouder en 1 kind t/m 5 jaar. Dat ticket kost namelijk maar € 15,-. Dat is dus maar 7,50 per persoon. Ook zijn er soms acties zoals een 'vaderdagticket". Dan betaal je een kinderticket en krijg je een ticket voor een vader gratis. Per saldo ben je dan voor net 6 euro per persoon binnen. Alle deals van Sea Life zelf vind je op deze pagina.

#2 Via een veilingsite tot € 10,- korting

Als je je aan de slimme veilingregels houdt (op een goed tijdstip bieden, wachten op een dag waarop je geen administratiekosten hoeft te betalen én de laagste prijs in je achterhoofd houdt) dan kan je bij Ticketveiling regelmatig tickets scoren voor een euro of 7 per stuk. Uiteraard moet je niet op zondagmiddag gaan zitten bieden, want dan wordt er teveel tegen elkaar opgeboden en gaan de tickets soms weg voor de kassaprijs, maar als je het goed doet, pak je een prima deal op Ticketveiling. Let op: net als bij alle andere veilingen, kan het dat er even geen actieve veiling is.

#3 Met Jumbo spaarpunten tot € 10,- korting

Ook Sea Life doet mee met Jumbo Sparen. Het verzamelen van punten kan vanaf dit jaar het hele jaar door en met die punten regel je tot € 10,- per ticket. Ook hier geldt: de maximale korting geldt vooral op rustige dagen buiten vakanties, maar ook in de zomervakantie scoor je op sommige dagen € 10,- korting. Alle info en actuele prijzen vind je hier.

#4 Met Air Miles  € 9,- korting

In 2019 kon je bij Air Miles sparen voor Sea Life tickets. De site waar je dat deed (AirMilesKaartjes.nl) bestaat helaas niet meer, maar we verwachten dat het aanbod binnenkort naar de echte AirMiles site verplaatst. We houden het voor je in de gaten.

#5 Met de Postcode Loterij € 5,- korting

Met de bon uit de Postcode Loterij Voordeelagenda krijg je 4 tickets met 30% korting. Da's dus een euro of 5 op een volwassene ticket. UIteraard moet je wel klant van de Loterij zijn of iemand kennen die de agenda in huis heeft. Lees alles over de Postcode Loterij in dit blog

#6 Via een kortingssite tot € 8,- korting

De grotere kortingsites hebben regelmatig deals voor Sea Life. Meestal betaal je voor een ticket iets van een tientje en pak je dus bij 8 euro korting. Omdat de deals vaak maar tijdelijk beschikbaar zijn, kijk je het best even op onze Sea Life pagina met alle actieve deals.  In 2019 waren er in ieder geval deals te scoren bij Social Deal, Tripper, Ticketoo, Tiqets (gebruik actiecode TIKATQ10 voor 10% extra korting. Als die code niet werkt, kan je altijd TIKATQ05 voor 5% korting proberen) of kijk je op de site van Dagtickets.nl. Wil je trouwens zeker weten dat je de goedkoopste deal pakt, dan ga je naar onze gloednieuwe site www.tikatadeals.com. Deze site gaat binnenkort Tikata.nl vervangen en bevat echt alle deals. Ook die van buitenlandse aanbieders waardoor je nog meer korting pakt.

#7 Als ANWB lid tot € 4,- korting

Zijn de deals bij de kortingssites even niet beschikbaar en heb je geen spaarpunten liggen? Dan kan je altijd nog kijken of je een ANWB lid kent. Daar krijg je 20% korting. Deze tickets koop je hier. Let op: ANWB varieert nogal met prijzen. Het ene moment krijg je de maximale korting en het volgende moment is er maar een paar euro korting te krijgen.

Zijn dit echt de beste deals?

Bovenstaande lijst is een momentopname. Deals wisselen dagelijks en wat de ene dag een goede deal is, kan de dag daarna een slechte deal zijn. Om zeker te weten dat je de beste deal te pakken hebt voor Sea Life in Scheveningen ga je naar onze Sea Life pagina en bekijk je de lijst met actuele deals. Let op: deze link gaat naar onze gloednieuwe site met echt alle deals! Het lijkt er in ieder geval op dat de maximale korting rond een euro of 10,- ligt (je betaalt dan maar € 8,- voor je ticket).

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
24 mei 2020
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Sea Life heeft een speciaal plekje op Tikata. Niet alleen wordt er veel naar korting gezocht en staat htet uitje in de top 10 van uitjes op Tikata. Sea Life was namelijk het eerste uitje waar we de korting voor in kaart hebben gebracht in 2016. Dat was het begin van Tikata!. Net als in 2016 zijn er ook dit jaar heel veel manieren om een goede deal te scoren. De vraag is dus niet of, maar hoeveel korting je kan scoren en vooral: waar je die korting haalt.