Julianatoren

7 topdeals voor Julianatoren

Matthijs 

Julianatoren is een leuk pretpark op de Veluwe met meer dan 60 attracties. Het park is vooral leuk voor kinderen tot 12 jaar. Het park is open van april tot oktober en trekt elk jaar zo'n 475.000 bezoekers. Julianatoren is een van de uitjes die aan zo'n beetje elk spaarprogramma en kortingsactie meedoet. Er is dus altijd wel korting te krijgen. Net als bij een aantal andere uitjes is dus niet de vraag óf je korting kan scoren, maar hoeveel en waar de beste deal van het moment is. Wij helpen je! Lees snel welke zeven tips wij online gevonden hebben voor maximale besparing op je tickets. 

 Let op: dit blog bevat verouderde informatie. Ga naar ons nieuwe Julianatoren blog voor de meest actuele deals

Wat kost Julianatoren aan de kassa?

De prijzen zijn heel simpel: kinderen van tot en met 1 jaar mogen gratis naar binnen en verder betaalt iedereen, jong of oud, 25 euro aan de kassa. Het goede nieuws is dat parkeren helemaal gratis is. Voor een gezin van vier personen ben je dus precies € 100,- kwijt. Dat is een aardig bedrag maar met onderstaande tips, kan je flink wat besparen. 

#1 Bij het uitje zelf € 1,- korting

Geen speciale deals bij het park zelf, geen deals voor senioren of middag bezoeken. Heel simpel (en dat vinden wij fijn): als je je tickets online koopt, krijg je € 1,- korting. Je betaalt dus € 24,- per persoon. Een leuke korting om mee te beginnen, maar het kan natuurlijk veel beter.

#2 Via een veilingsite tot € 10,- korting

Julianatoren gooit zo'n beetje het hele jaar tickets in de veiling op de twee grote veilingsites van Nederland: Vakantieveilingen en Ticketveiling. Soms gaat het om setjes van 2 tickets, maar soms ook om 4 tickets. In de winter zijn er vaak pre-sale tickets te koop. Uiteraard gelden de standaard regels voor bieden op veilingen: je moet op het goede moment bieden, wachten op een dag waarop je geen administratiekosten hoeft te betalen én de laagste prijs in je achterhoofd houden, maar dat kan je vooral bij Ticketveiling een goede deal scoren. Onze ervaring is dat de eindprijs bij Ticketveiling lager is dan bij Vakantieveilingen. Voor een euro of 30 heb je meestal wel 2 tickets te pakken.

#3 Met Jumbo spaarpunten tot € 5,- korting

Sparen kan vanaf dit jaar het hele jaar door. Inwisselen ook, zodat je dus het hele jaar door flinke korting pakt met je Jumbo punten. Met de punten pak je op sommige dagen maar liefst € 10,- korting. Let op: de maximale korting geldt vooral op rustige dagen buiten vakanties, maar ook in de zomervakantie scoor je op veel dagen € 5,- korting. Alles over de deal en de actuele korting vind je hier.

#4 Met Campina spaarpunten € 7,50 korting

Sparen voor Campina punten is heel makkelijk. Bij een paar pakken melk heb je al snel een paar euro korting gespaard en dat is mooi want met deze punten pak je het hele seizoen 30% korting. Je betaalt dus € 17,50 per ticket. Let op: de deal was in 2018 en 2019 beschikbaar. In de lijst met 2020 deals hebben we hem nog niet gezien helaas. Uiteraard houden we in de gaten voor je of de deal nog terugkomt.

#5 Als lid van de Postcodeloterij € 3,50 korting

Heb je geen spaarpunten en lukt het niet om een veiling te winnen? Probeer dan eens te zoeken in de grote berg aan bonnen die je in de Postcode Loterij Voordeelagenda vindt. Met die bon krijg je namelijk € 3,50 korting per persoon voor maximaal 8 personen. Lees alles over de Postcode deal in ons blog

#6 Via een kortingssite met € 12,50 korting

De grote kortingssites stunten bijna wekelijks met deals voor Julianatoren tickets. Dit jaar hebben we deals gezien bij Tripper en Actie van de Dag. Je betaalt meestal € 18,50 voor een ticket dat op alle dagen geldig is. Aan het eind van het seizoen is er vaak nog net wat extra korting te scoren en aan het begin van een nieuw seizoen zijn er pre-sale tickets in de verkoop met 12,50 korting! Zijn deze deals even niet beschikbaar? Kijk dan op onze Julianatoren pagina voor alle actieve deals.

#7 Als ANWB lid tot € 7,50 korting

Zijn de deals bij de kortingssites even niet beschikbaar en heb je geen spaarpunten liggen? Dan kan je altijd nog kijken of je een ANWB lid kent. Die betalen namelijk vaak ook de prijs die je bij Tripper of Actie van de Dag betaalt: € 17,50 per ticket. Toch zijn er ook momenten dat de korting maar een euro of 2 á 3 is. Deze tickets koop je hier. Let op: ANWB heeft in verband met corona zo'n beetje alle deals offline gehaald. We nemen aan dat deze binnenkort wel terugkomen.

Zijn dit echt de beste deals?

Let op: de informatie op deze pagina kan verouderd zijn. Begin juni is onze nieuwe site live gegaan met daarop ook echt alle deals voor dit uitje. Bekijk de deals via deze link.

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
24 mei 2020
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Julianatoren is een veel gezocht uitje op Tikata en dat is niet raar als je weet dat er op elk moment wel een stuk of 10 verschillende deals te vinden zijn: bij kortingssites, met spaarpunten of als ANWB lid. Eigenlijk altijd krijg je wel korting. De vraag is dan: waar krijg je de beste deal? Wij zochten het voor je uit.