Julianatoren

7 topdeals voor Julianatoren

Matthijs 

Julianatoren is een leuk pretpark op de Veluwe met meer dan 60 attracties. Het park is vooral leuk voor kinderen tot 12 jaar. Het park is open van april tot oktober en trekt elk jaar zo'n 475.000 bezoekers. Julianatoren is een van de uitjes die aan zo'n beetje elk spaarprogramma en kortingsactie meedoet. Er is dus altijd wel korting te krijgen. Net als bij een aantal andere uitjes is dus niet de vraag óf je korting kan scoren, maar hoeveel en waar de beste deal van het moment is. Wij helpen je! Lees snel welke zeven tips wij online gevonden hebben voor maximale besparing op je tickets. Let op: in de winter is Julianatoren gesloten en zijn onderstaande deals dus niet beschikbaar.

Wat kost Julianatoren aan de kassa?

De prijzen zijn heel simpel: kinderen van 0 of 1 jaar mogen gratis naar binnen en verder betaalt iedereen, jong of oud, 25 euro aan de kassa. Het goede nieuws is dat parkeren helemaal gratis is. Voor een gezin van vier personen ben je dus precies € 100,- kwijt. Dat is een aardig bedrag maar met onderstaande tips, kan je flink wat besparen. 

#1 Bij het uitje zelf € 1,- korting

Geen speciale deals bij het park zelf, geen deals voor senioren of middag bezoeken. Heel simpel (en dat vinden wij fijn): als je je tickets online koopt, krijg je € 1,- korting. Je betaalt dus € 24,- per persoon. Een leuke korting om mee te beginnen, maar het kan natuurlijk veel beter.

#2 Via een veilingsite tot € 10,- korting

Julianatoren gooit zo'n beetje het hele jaar tickets in de veiling op de twee grote veilingsites van Nederland: Vakantieveilingen en Ticketveiling. Soms gaat het om setjes van 2 tickets, maar soms ook om 4 tickets. Uiteraard gelden de standaard regels voor bieden op veilingen: je moet op het goede moment bieden, wachten op een dag waarop je geen administratiekosten hoeft te betalen én de laagste prijs in je achterhoofd houden, maar dat kan je vooral bij Ticketveiling een goede deal scoren. Onze ervaring is dat de eindprijs bij Ticketveiling lager is dan bij Vakantieveilingen. Voor een euro of 30 heb je meestal wel 2 tickets te pakken.

#3 Met Jumbo spaarpunten tot € 15,- korting

Het sparen voor Jumbo munten kan niet meer, maar als je nog munten hebt liggen of je kan er nog een paar op de kop tikken op marktplaats dan pak je op sommige dagen maar liefst € 15,- korting. Je betaalt per ticket dus maar € 7,50. Dat is de beste deal van het jaar. Let op: de maximale korting geldt vooral op rustige dagen buiten vakanties, maar ook in de zomervakantie scoor je op veel dagen € 10,- korting. De tickets koop je op deze pagina.

#4 Met Campina spaarpunten € 7,50 korting

Sparen voor Campina punten is heel makkelijk. Bij een paar pakken melk heb je al snel een paar euro korting gespaard en dat is mooi want met deze punten pak je het hele seizoen 30% korting. Je betaalt dus € 17,50 per ticket. 

#5 Als lid van de Postcodeloterij € 3,50 korting

Heb je geen spaarpunten en lukt het niet om een veiling te winnen? Probeer dan eens te zoeken in de grote berg aan bonnen die je in de Postcode Loterij Voordeelagenda vindt. Met die bon krijg je namelijk € 3,50 korting per persoon voor maximaal 8 personen. Lees alles over de Postcode deal in ons blog

#6 Via een kortingssite met € 7,50 korting

De grote kortingssites stunten bijna wekelijks met deals voor Julianatoren tickets. Dit jaar hebben we deals gezien bij Tripper en Actie van de Dag. Opvallend is dat de prijs elke keer precies hetzelfde is en dat de korting prima is. Je betaalt € 17,50 voor een ticket dat op alle dagen geldig is. Aan het eind van het seizoen is er vaak nog net wat extra korting te scoren. Zijn deze deals even niet beschikbaar? Kijk dan op onze Julianatoren pagina voor alle actieve deals.

#7 Als ANWB lid met € 7,50 korting

Zijn de deals bij de kortingssites even niet beschikbaar en heb je geen spaarpunten liggen? Dan kan je altijd nog kijken of je een ANWB lid kent. Die betalen namelijk ook de prijs die je bij Tripper of Actie van de Dag betaalt: € 17,50 per ticket. Deze tickets koop je hier.

Zijn dit echt de beste deals?

Bovenstaande lijst is een momentopname. Deals wisselen dagelijks en wat de ene dag een goede deal is, kan de dag daarna een slechte deal zijn. Om zeker te weten dat je de beste deal te pakken hebt voor Julianatoren ga je naar onze Julianatoren pagina en bekijk je de lijst met actuele deals. Het lijkt er in ieder geval op dat de maximale korting zonder spaarpunten op 7,50 ligt (je betaalt dan € 17,50 voor je ticket). Uiteraard kan het dan nog goedkoper, maar dan moet je flink wat spaarpunten hebben en op een rustige dag gaan. Dan loopt de korting op tot maar liefst € 15,- per ticket.

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
05 november 2019
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Julianatoren is een veel gezocht uitje op Tikata en dat is niet raar als je weet dat er op elk moment wel een stuk of 10 verschillende deals te vinden zijn: bij kortingssites, met spaarpunten of als ANWB lid. Eigenlijk altijd krijg je wel korting. De vraag is dan: waar krijg je de beste deal? Wij zochten het voor je uit.