Drievliet

7 x korting voor Drievliet

Matthijs 

Elk jaar trekken er meer dan 350.000 mensen op uit voor een dagje Drievliet. Dat is helemaal niet onaardig voor een attractiepark dat helemaal niet zo heel groot is. Drievliet is elk jaar open van begin april tot eind oktober.  Qua attracties doet Drievliet niet onder voor de grotere parken in Nederland: vier achtbanen zorgen bijvoorbeeld voor plezier bij jong en oud. De kassaprijs is redelijk hoog, maar gelukkig zijn er altijd wel deals te vinden voor dit leuke uitje. Let op: net als andere uitjes zijn er door het corona virus maar een beperkt aantal tickets beschikbaar en dus ook zeer beperkt deals te vinden!

 Let op: dit blog bevat verouderde informatie. Ga naar ons nieuwe Drievliet blog voor de meest actuele deals

Wat kost Drievliet aan de kassa?

Aan de kassa betaal je in 2020 € 25,50 per persoon. Dat hoeft niet voor kinderen tot een meter (1-2 jaar ongeveer). Die zijn namelijk gratis. En voor 55 plussers hoef je maar een euro of 19 te betalen. Parkeren kost € 7,50 dus al met al betaal je voor een bezoek met vier personen op een normale dag meer dan € 100,- Gelukkig is er korting te krijgen. Te beginnen bij het uitje zelf!

#1 Bij het uitje zelf € 2,50 korting

De kassaprijs is simpel (geen fratsen met dynamische prijzen bijvoorbeeld) en de online korting is ook helder: je krijgt € 2,50 korting als je je tickets online koopt. Best aardig als je met 4 personen bent. Tickets koop je hier

#2 Met de Postcode Loterij € 3,50 korting

Tussen de ruim 150 bonnen in de Postcode Loterij voordeelagenda zat dit jaar ook weer een bonnetje waarmee je € 3,50 korting per persoon krijgt voor maximaal 4 personen. Het bonnetje neem je mee naar de kassa en je bespaart dus eenvoudig € 14,- op een dagje Drievliet. Uiteraard moet je wel lid zijn (of iemand kennen die lid is) van de Postcode Loterij. Alles over deze deal lees je in ons blog.

#3 Via NU.nl, SBS6 of Veronica € 9,- korting

De deals van de webshop van NU.nl, Veronica en SBS zijn vaak 100% identiek. Niet raar want ze worden aangeboden door dezelfde partij. In 2019 werden er diverse deals aangeboden voor een euro of 15. We hopen dat deze deals in 2020 ook terug komen.

#4 Met KekMama € 9,- korting

De website Kek Mama had in 2019 af en toe een topdeal. Ook voor Drievliet. Ze hadden dezelfde deals als bij #3: dus 9 euro korting voor tickets. Mochten er toch deals bij Kek Mama zijn dan vind je ze hier.

#5 In de webwinkel van AD € 13,- korting

Aan het begin van 2020 had de webwinkel van AD.nl (net als in 2019) een topdeal: het ticket is alleen geldig tijdens het openingsweekend (4 of 5 april), maar je betaalt maar € 12,50 voor een ticket. Een korting van € 13,- euro dus. Is deze korting niet meer geldig dan heeft de webwinkel af en toe een deal met € 6 euro korting.  

#6 Via Tripper € 8,50 korting

Tripper had tot het eind van het seizoen een topdeal live staan voor Drievliet. Voor € 16,- kon je naar binnen. Uiteraard is deze 2019 deal nu niet meer beschikbaar. Benieuwd of er al pre-sale deals voor 2020 zijn? Check dan alle deals op onze Drievliet pagina.  

#7 Met ING punten € 15,- korting

ING deed in het voorseizoen 2019 ook mee in de wedstrijd "hoogste korting voor Drievliet". Ze hadden zo goed als dezelfde deal als bij AD (€ 9,95 voor een ticket dat alleen op 13 of 14 april geldig was) alleen had je er wat ING punten voor nodig. De tickets waren heel snel uitverkocht en zijn dus ook niet meer te krijgen. Uiteraard houden we ook de website van ING rentepunten goed in te gaten. Het zou zomaar kunnen dat een dergelijke deal aan het eind van het 2020 seizoen weer terugkomt.  

Zijn dit echt de beste deals?

Let op: de informatie op deze pagina kan verouderd zijn. Begin juni is onze nieuwe site live gegaan met daarop ook echt alle deals voor dit uitje. Bekijk de deals via deze link.

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
24 mei 2020
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Drievliet valt onder het kopje klein maar fijn. Het park is niet heel groot, maar de attracties zijn van het kaliber groot pretpark. De prijs is schappelijk en als je onze kortingstips leest dan kan het zomaar een heel voordeelig dagje uit worden.