Drievliet

7 x korting voor Drievliet

Matthijs 

Elk jaar trekken er meer dan 350.000 mensen op uit voor een dagje Drievliet. Dat is helemaal niet onaardig voor een attractiepark dat helemaal niet zo heel groot is. Drievliet is elk jaar open van begin april tot eind oktober.  Qua attracties doet Drievliet niet onder voor de grotere parken in Nederland: vier achtbanen zorgen bijvoorbeeld voor plezier bij jong en oud. De kassaprijs is redelijk, maar gelukkig zijn er altijd wel deals te vinden voor dit leuke uitje. Let op: vanaf eind oktober gaat het park in winterslaap tot het pretpark seizoen van 2020 weer begint. Onderstaande deals zijn dan uiteraard niet te koop. Mochten er wel pre-sale tickets zijn dan vind je die op onze Drievliet pagina

Wat kost Drievliet aan de kassa?

Aan de kassa betaal je € 24,50 per persoon. Dat hoeft niet voor kinderen tot een meter (1-2 jaar ongeveer). Die zijn namelijk gratis. En voor 55 plussers hoef je maar € 18,75 te betalen. Kom je op woensdag na 12:00 dan mogen de senioren zelfs gratis naar binnen. Parkeren kost € 7,50 dus al met al betaal je voor een bezoek met vier personen op een normale dag meer dan € 100,- Gelukkig is er korting te krijgen. Te beginnen bij het uitje zelf!

#1 Bij het uitje zelf € 2,- korting

De kassaprijs is simpel (geen fratsen met dynamische prijzen bijvoorbeeld) en de online korting is ook helder: je krijgt € 2,- korting als je je tickets online koopt. Best aardig als je met 4 personen bent. Ga je op een woensdagmiddag dan mogen personen boven de 55 zelfs gratis naar binnen. Interessant dus om opa of oma op pad te sturen met de kinderen. Tickets koop je hier

#2 Met de Postcode Loterij € 3,50 korting

Tussen de ruim 150 bonnen in de Postcode Loterij voordeelagenda zat dit jaar ook weer een bonnetje waarmee je € 3,50 korting per persoon krijgt voor maximaal 4 personen. Het bonnetje neem je mee naar de kassa en je bespaart dus eenvoudig € 14,- op een dagje Drievliet. Uiteraard moet je wel lid zijn (of iemand kennen die lid is) van de Postcode Loterij. Alles over deze deal lees je in ons blog.

#3 Via NU.nl, SBS6 of Veronica € 9,- korting

De deals van de webshop van NU.nl, Veronica en SBS zijn vaak 100% identiek. Niet raar want ze worden aangeboden door dezelfde partij. Eerder dit jaar waren er tickets te koop voor € 15,70 die het hele seizoen geldig zijn. Dit zijn helaas uitverkocht, en ook de deal die alleen op 29 of 30 juni geldig was, is niet meer te koop. Wel is er nu een herfstvakantie deal voor maar 15,-!

#4 Met KekMama € 9,- korting

De website Kek Mama heeft af en toe een topdeal. Ook voor Drievliet. Ze hadden dezelfde deals als bij #3: dus 9 euro korting voor tickets. Omdat de tickets alleen zijn op 29 of 30 juni, zijn ze niet meer te koop. Mochten er toch deals bij Kek Mama zijn dan vind je ze hier.

#5 In de webwinkel van AD € 15,- korting

Aan het begin van het jaar had de webwinkel van AD.nl een topdeal: het ticket was alleen geldig tijdens het openingsweekend (13 of 14 april), maar je betaalde maar € 10,- voor een ticket. Een korting van bijna € 15,- euro dus. Een lagere prijs dan dit tientje hebben we in 2019 nog niet gezien. Helaas is de deal dus al in april afgelopen. Wel hebben ze af en toe een deal met € 6 euro korting. Ook die deal is aan het eind van de zomervakantie verlopen.. 

#6 Via Tripper € 8,50 korting

Tripper had vrij recent nog een topdeal live staan voor Drievliet. Geen ticket was maar 1 of 2 dagen geldig was, maar een ticket dat het hele seizoen inwisselbaar is. De prijs van € 16,- was ook prima. Deze deal is in het naseizoen ook weer tijdelijk online. Bekijk de deal hier. Is de deal alweer uitverkocht? Check dan alle deals op onze Drievliet pagina.  

#7 Met ING rentepunten € 15,- korting

ING deed in het voorseizoen ook mee in de wedstrijd "hoogste korting voor Drievliet in 2019". Ze hadden zo goed als dezelfde deal als bij AD (€ 9,95 voor een ticket dat alleen op 13 of 14 april geldig was) alleen had je er wat ING rentepunten voor nodig. De tickets waren heel snel uitverkocht en zijn dus ook niet meer te krijgen. UIteraard houden we ook de website van ING rentepunten goed in te gaten. Het zou zomaar kunnen dat een dergelijke deal aan het eind van het seizoen weer terugkomt.  

Zijn dit echt de beste deals?

Bovenstaande lijst is een momentopname. Veel deals zijn op dit moment niet beschikbaar, maar zoals bij elk ander uitje wisselen deals bijna dagelijks en wat de ene dag een goede deal is, kan de dag daarna een slechte deal zijn. Zo kan je bij AH sparen voor een 2e ticket gratis, maar die tickets zijn pas eind augustus weer te koop. Om zeker te weten dat je de beste deal te pakken hebt voor Drievliet ga je naar onze Drievliet pagina en bekijk je de lijst met actuele deals. Het lijkt er in ieder geval op dat de maximale korting rond een euro of 15,- ligt, maar dan ben je wel gebonden aan een dag in het voor- of naseizoen. 

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
05 november 2019
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Drievliet valt onder het kopje klein maar fijn. Het park is niet heel groot, maar de attracties zijn van het kaliber groot pretpark. De prijs is schappelijk en als je onze kortingstips leest dan kan het zomaar een heel voordeelig dagje uit worden.