Linnaeushof

Met korting naar Linnaeushof

Matthijs 

Dit leuke attractieparkje in Bennebroek heeft meer dan 350 attracties en is daarmee de grootste speeltuin van Europa. Jaarlijks komen zo'n 300.000 bezoekers door de poorten voor indoor en outdoor speelplezier. Het park is open van eind maart tot eind oktober en, om maar met de deur in huis te vallen, Linnaeushof is zeker geen kortingsknaller. In de drie jaar dat Tikata bestaat hebben we maar een handvol acties gevonden. Toch is het ook goed om te weten welke acties dat zijn dat de beste deal dus dicht bij de kassaprijs ligt. Wij zetten de deals voor je op een rijtje.

Wat kost Linnaeushof aan de kassa?

Net als bij veel uitjes mogen de allerkleinsten gratis naar binnen. Bij Linnaeushof mogen kinderen van 0 of 1 jaar gratis genieten van het park. Voor kinderen vanaf 2 jaar geldt het normale tarief van € 13,50. Voor senioren boven de 65 jaar betaal je € 11,- aan de kassa. Schoolreisjes kosten € 8,95 per persoon en groepen vanaf 20 personen betalen € 11.-. Omdat parkeren € 7,- per auto kost, ben je aan de kassa voor een gezin van 4 personen dus zeker € 50 euro kwijt. Kan dat goedkoper?

#1 Bij het uitje zelf € 1,- korting

De eerste plek om naar korting te zoeken, is altijd het uitje zelf. Net als bij veel andere uitjes krijg je een kleine korting als je tickets online bestelt. Voor Linnaeushof gaat het om een euro per normaal ticket of 50 cent op het volwassene tarief. Het is niet veel, maar voor vier personen scheelt het toch weer iets. De online tickets koop je hier.

#2 Als klant van de Rabobank € 2,- korting

Deze deal is wegens doorslaand succes even niet te koop. De korting komt dit keer uit onverwachte hoek: als Rabobank klant (alleen voor klanten in de regio Leiden), heb je toegang tot "Rabo Voordeel" waarmee je korting krijgt op een flinke lijst aan uitjes. Linnaeushof staat daar ook tussen. Je bespaart twee euro en betaalt dus maar € 11,75 per ticket. Deze deal is (indien beschikbaar) hier te scoren.

#3 Met de Postcodeloterij € 2,50 korting

In 2018 kreeg je met 1 van de bonnen uit de voordeelagenda € 2,50 korting voor maximaal vier personen (of € 1,- op een seniorenticket). Helaas is deze actie in 2019 niet teruggekomen in de agenda. Uiteraard houden we elk jaar de agenda in de gaten om te kijken of deze deal weer beschikbaar is. 

Het kan misschien nog goedkoper ?

Waar je in onze andere blogs meestal wel 7, 8 of zelfs 10 acties kon lezen, blijft het hier beperkt tot drie deals. Dat is ook niet heel raar want de kassaprijs is zeker niet aan de hoge kant. In het verleden zijn er ook nog wel wat acties geweest met spaarpunten (2e ticket gratis enzo), maar het lijkt er op dat Linnaeushof heeft gekozen om niet meer te stunten met ticketprijzen. Wil je zeker weten dat je geen deal over het hoofd ziet? Bekijk dan alle actuele deals op onze Linnaeushof pagina

 

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
25 setpember 2019
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Meer dan 300.000 mensen genieten elk jaar van een dagje Linnaeushof en dat is te begrijpen: niet alleen is het een heel leuk uitje, ook de prijzen zijn schappelijk (en begrijpelijk, dus geen rare fratsen met dynamische prijzen enzo). Het aantal kortingsdeals is beperkt, maar we zouden Tikata niet zijn als we niet toch een paar euro korting gevonden hebben.