Hellendoorn

8 topdeals voor Avonturenpark Hellendoorn

Matthijs 

Avonturenpark Hellendoorn staat al jaren in de top 10 van pretparken in Nederland. Met zijn meer dan 30 attracties trekt het park jaarlijkse ongeveer 450.000 bezoekers. Het goede nieuws: er is altijd wel korting te scoren voor je dagje Hellendoorn. Let wel op of de deal inclusief of exclusief toegang voor Aquaventura is. Dat scheelt namelijk een paar euro. Lees snel welke acht tips wij online gevonden hebben voor maximale besparing op je tickets.

Wat kost Hellendoorn aan de kassa?

Aan de kassa betaal je voor kinderen t/m 2 jaar helemaal niets. Die mogen gratis naar binnen. Voor iedereen vanaf 3 jaar betaal je € 24,50. Parkeren kost € 7,- per auto dus voor een gezin van vier kost een dagje Hellendoorn al snel € 105,- Wil je ook naar Aquaventura dan betaal je nog € 3,50 per persoon extra en kom je op bijna 120 euro voor dit gezin. Dat kan natuurlijk goedkoper!

#1 Bij het uitje zelf tot 9 euro korting

Hellendoorn gaat mee in de hype van dagelijks wisselende prijzen. Als je online je tickets koop op de site van Hellendoorn betaal je tussen de € 15,50 en € 18,50 per ticket. Op rustige dagen krijg je dus maar liefst 9 euro korting. Hellendoorn noemt dat zelf "beste prijs garantie" omdat er verder eigenlijk geen deals zijn voor minder dan € 15,50. UIteraard betaal je op drukke dagen en tijdens de zomervakantie de hogere prijs van € 18,50 en dan wordt het opeens wel interessant om verder te zoeken.

#2 Via een veilingsite tot € 10,- korting

Zo'n beetje het hele jaar zijn er veilingen op de twee grote veilingsites van Nederland: Vakantieveilingen en Ticketveiling. Uiteraard moet je op het goede moment bieden, wachten op een dag waarop je geen administratiekosten hoeft te betalen én de laagste prijs in je achterhoofd houden, maar dat kan je vooral bij Ticketveiling een goede deal scoren. Onze ervaring is dat de eindprijs bij Ticketveiling iets lager uitkomt. Voor een euro of 25 heb je meestal wel 2 tickets te pakken.

#3 Met Jumbo spaarpunten tot € 12,50 korting

Sparen kan al lang niet meer (dat kon tot mei) maar inleveren van de muntjes kan wel nog en daarmee regel je tot € 12,50 per ticket. Ook hier geldt: de maximale korting geldt vooral op rustige dagen buiten vakanties, maar ook in de zomervakantie scoor je op sommige dagen € 12,50 korting. Op dit moment lijkt de maximale korting € 7,50. Heb je geen muntjes meer? Kijk dan eens op marktplaats. Daar worden ze regelmatig aangeboden. De tickets koop je op deze pagina.

#4 Met Campina spaarpunten 30% - 50% korting

Campina punten kan je het hele jaar sparen. Bij een paar pakken melk heb je al snel 15 euro korting gespaard en dat is mooi want met deze punten pak je in juli en augustus 30% korting. Buiten die periode pak je zelfs 50% korting. De tickets koop je hier

#5 Als lid van de Postcodeloterij 25% korting

In de grote berg aan bonnen die je in de Postcode Loterij Voordeelagenda vindt, zit ook een bon waarmee je 25% korting voor maximaal 4 personen krijgt. Per saldo betaal je dan ruim € 18,- per ticket. Lees alles over de Postcode deal in ons blog

#6 Via een kortingssite met € 5,50 korting

De grote kortingssites stunten bijna wekelijks met deals voor Hellendoorn tickets. Dit jaar hebben we deals gezien bij Groupon, Tripper en Actie van de Dag. Opvallend is dat de prijs elke keer precies hetzelfde is en dat de korting prima is, maar niet geweldig. Je betaalt € 18,95 voor een ticket dat op alle dagen geldig is. 

#7 Als ANWB lid tot € 5,50 korting

Zijn de deals bij de kortingssites even niet beschikbaar en heb je geen spaarpunten liggen? Dan kan je altijd nog kijken of je een ANWB lid kent. Die betalen namelijk ook de prijs die je bij Groupon of Actie van de Dag betaalt: € 18,95 per ticket (in de zomer komt er vaak nog een euro op) Deze tickets koop je hier.

#8 Met Kruidvat punten tot € 7,50 korting

Ook bij Kruidvat kan je sparen voor korting. Voor 100 punten krijg je een voucher die € 5,- of € 7,50 korting geeft. Je betaalt soms dus maar € 17,- en daarmee is het een van de betere deals voor Hellendoorn. Deze tickets koop je hier

Zijn dit echt de beste deals?

Bovenstaande lijst is een momentopname. Deals wisselen dagelijks en wat de ene dag een goede deal is, kan de dag daarna een slechte deal zijn. Om zeker te weten dat je de beste deal te pakken hebt voor Hellendoorn ga je naar onze Hellendoorn pagina en bekijk je de lijst met actuele deals. Het lijkt er in ieder geval op dat de maximale korting rond een euro of 10,- ligt (je betaalt dan € 14,50 voor je ticket). Uiteraard kan het dan nog goedkoper, maar dan moet je flink wat spaarpunten hebben en op een rustige dag gaan.

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
25 september 2019
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Avonturenpark Hellendoorn is een veel gezocht uitje op Tikata en dat is niet raar als je weet dat er op elk moment wel een stuk of 10 verschillende deals te vinden zijn: bij kortingssites, met spaarpunten of als ANWB lid. Eigenlijk altijd krijg je wel korting. De vraag is dan: waar krijg je de beste deal? Wij zochten het voor je uit.