Verblijf

Topdeals voor verblijf (met gratis tickets) voor diverse uitjes

Matthijs 

Het vinden van de beste deal voor losse tickets is al een enorme uitdaging, maar het vinden van de beste deal voor tickets + verblijf is nog veel ingewikkelder. Dat is zonde want de deals mét een verblijf zijn vaak nog veel beter dan de toppers voor losse tickets. Ok....je moet er dan wel zin in hebben om 2 of 3 nachten bij het uitje te blijven, maar voor bijna al deze deals geldt dat er zoveel te doen is voor de kinderen dat je het ook prima een week uit kan houden. Met de zomervakantie op komst, werd tijd om eens een aantal aanbieders van gecombineerde deals op een rijtje te zetten. Want net als bij losse tickets geldt: de beste deals zijn vaak te koop in het buitenland.

#1 Voordeeluitjes.nl

Bij Voordeeluitjes.nl vinden we vooral veel deals die we nergens anders vinden. Zo zijn er deals met dierentuinen zoals Wildlands, Beekse Bergen, Gaia Zoo en Ouwehands Dierenpark, maar ook voor Attractieparken zoals Drouwenerzand (waar normaal nooit deals voor zijn), Kalkar, Walibi en nog veel meer. En ook voor deals inclusief toegang tot musea zit je bij Voordeeluitjes.nl goed. Zo ga je bijvoorbeeld naar het Openlucht Museum in Arnhem, kies je zelf 1 museum in Leiden. Voordeeluitjes.nl is de kampioen in arrangementen en kan daarom kortingen tot 70% bieden.

#2 Weekendesk.BE

Weekendesk heeft een heel groot aanbod aan uitjes + verblijf. Op deze pagina vind je bijvoorbeeld deals voor de Efteling, Beekse Bergen, Dierenpark Amersfoort, Ouwehands Dierenpark, Dolfinarium, Zoo Antwerpen, Walibi, Bellewaerde, Mini-Europe en Sea Life in Belgie. Kortingen varieren van 25% tot maar liefst 50%

#3 Fletcher

Fletcher heeft ook een aantal doorlopende arrangementen voor Burgers Zoo, Wildlands en de Efteling. Prijs liggen tussen de 90 en 120 euro per persoon per nacht. Meestal gaat het om 1 of 2 nachten in een Fletcher hotel vlak bij het uitje. Ook de deal voor Toverland is meer dan aardig te noemen!

#4 Bij het uitje zelf

De grote parken zoals WalibiDuinrell, Toverland, Efteling, Beekse Bergen en Slagharen hebben uiteraard zelf ook gewoon topdeals. Meestal is er een last-minute pagina waar de kortingen oplopen tot 35%. Deals zijn vaak completer dan bij de andere kortingssites omdat het all-in prijzen zijn en er bij het afrekenen niet opeens schoonmaakkosten en andere onzin bijkomen. 

#5 Travelcircus.DE

Deze Duitse site is redelijk nieuw op Tikata, maar de deals zijn voor Nederlanders echt heel goed. Waarom? Omdat ze gericht zijn op Duitsers :) Nederlanders kunnen er bijna altijd ook gewoon gebruik van maken waardoor je echt een goede deal koopt. Bekijk bijvoorbeeld eens deze deal voor Slagharen voor € 64,50 per persoon, maar er zijn ook toppers voor Disneyland, MoviePark, LegoLand en meer. 

#6 Groupon

Groupon is de kortingsknaller die van alle markten thuis is. Zo zijn er deals voor de EftelingWalibi Holland, Slagharen en Duinrell Het aanbod wisselt vaak, maar eigenlijk is er altijd wel een topper voor 1 van de grote uitjes in Nederland te vinden bij Groupon. 

#7 Secret Escapes

Secret Escapes is een grote naam in de wereld van kortingsdeals. Ze adverteren met "tot 70% korting" en de aanbiedingen zijn bijna altijd voor mooie luxe hotels. Zo hadden ze een deal met het Efteling Hotel (die hopelijk deze zomer weer online komt), maar ze hadden bijvoorbeeld tot 12 juni een klapper met Beekse Bergen met maar liefst 45% korting. Komende tijd verwachten we meer deals voor de grote parken in Nederland.

#8 Social Deal

Social Deal staat bekend om de toppers voor losse tickets in het voorseizoen, maar het is goed om te weten dat er zo'n beetje het hele jaar ook deals voor tickets + verblijf beschikbaar zijn. Zo was er een topper voor de Efteling inclusief verblijf. Een kind betaalt nog geen zestig euro en een volwassenen € 69,50 voor een nacht. Daar zat het ticket (a 38 euro) dus bij in. Zodra er weer een goede deal boven komt drijven bij Social Deal nemen wij 'm hier op.

#9 Actie van de Dag

Ook Actie van de Dag staat voornamelijk bekend als dealsite voor tickets en wellness, maar ook hier zijn regelmatig klappers te vinden. Zo is er een mini-vakantie naar Duinrell te boeken met bijna 50% korting, maar er was ook een topper met verblijf bij Walibi. 

 

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
09 augustus 2019
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Met de zomervakantie in volle gangt, is het interessant om eens in het aanbod van tickets + verblijf te duiken. Deze deals zijn vaak lastig te vergelijken, maar als je het nauwkeurig uitrekent zijn de deals vaak nog vele malen beter dan de beste deal voor losse tickets. Kortom: als je op zoek bent naar meer dan een dagje uit dan is het goed om deze 9 sites in de gaten te houden!