Topdeals

Vijf x 50% korting (of meer) op een dagje uit

Matthijs 

Pinksteren is voorbij dus nu is het (lange) wachten op de zomervakantie begonnen. Alhoewel. De eerste regio is al over 4 weken aan de beurt. Dit is dus hét moment om een deal te scoren voor tijdens de zomervakantie want uit ervaring weten we dat de deals tijdens de vakantie zelf iets minder goed zijn. Zo krijg je bijvoorbeeld geen tientje korting, maar slechts 5 euro per persoon en dat scheelt voor een gezien toch snel 20 euro. 

#1 Slagharen met 50% korting

Af en toe zijn er in Duitsland tickets voor € 9,95 te koop, maar als je geen zin hebt in Google Translate en lastig afrekenen dan kan je altijd nog bij AD.nl of Veronica terecht. Daar betaal je minder dan 15 euro voor je ticket wat nog altijd meer dan 50% korting is ten opzichte van de (hoge) kassaprijs. De deal van AD vind je hier. De deal van Veronica is hier te vinden (let op: met 4 man koop je het familieticket voor extra korting) 

#2 Skiën of snowboarden voor net 11 euro

Het is toch zomer? Nou...als je de weersvoorspelling ziet, wordt het de komende dagen niet best. Een ideaal moment om binnen iets te gaan doen, dus dan wordt deze 55% korting op 2 uur skiën of snowboarden in Den Haag wel heel interessant. Normaal betaal je € 25,-. Nu slechts € 11,25. De deal scoor je bij Tripper

#3 Phantasialand voor de helft

Voor net 2 tientjes naar Phantasialand dat kan niet vaak. Eerder dit jaar waren er aanbiedingen voor € 32,50 per ticket, maar als je nu de wintertickets voor Phantasialand scoort, betaal je maar € 21 euro (op sommige dagen). Hier geldt dus echt: hoe langer van te voren gekocht, des te hoger je korting. Deze tickets koop je hier. Nou hoor ik je denken: winter? Wat? De zomer moet nog beginnen! Klopt, dus ook daar hebben we wel een aardige deal gevonden. Bij Social Deal krijg je namelijk nog altijd € 10,- korting op je tickets. 

#4 Duinrell + Tikibad

We blijven het roepen (omdat het zo'n topdeal is én omdat het gewoon meer dan 50% korting is): normaal betaal je voor een ticket voor Duinrell + Tikibad 32,50, maar bij Groupon tik je de tickets nu af voor maar € 14,95. Dat is dus minder dan de helft! Scoor de tickets snel op Groupon

#5 Thermen Soesterberg met 70% korting

Een beetje vreemde eend in de bijt, maar een dagje wellness is ook een dagje uit. Standaard is er zeker 40% korting te scoren op de vele sauna's en wellness resorts in Nederland, maar 72%? Dat zien we niet vaak. Nu wel! Bij de webwinkel van AD betaal je geen € 36,50, maar slechts een tientje voor een dagje Thermen Soesterberg. De deal pak je hier.

#6 Bonus: Burgers Zoo

Ok, ok het is geen 50% korting, maar de € 7,50 korting voor Burgers Zoo is toch ook wel erg lekker. Let wel op: deze tickets zijn niet geldig van 2 juli t/m 31 augustus. Dus voor of na de zomervakantie geniet je van deze mooie prijs. De tickets koop je bij Tripper

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
10 juni 2019
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Pinksteren is voorbij en de lange zit tot aan de zomervakantie is begonnen. Nog een paar weken bikkelen en dat gaat de grote vakantie los. Geen reden om niet te zoeken naar korting want net als vorig jaar geldt: vaak is de korting voor de vakantie net wat groter dan tijdens de vakantie. Hamsteren dus!