Pinksteren

Vijf uitjes waar je voor minder dan 15 euro per persoon naar toe kan

Matthijs 

Nog een half dagje werken en dan staat het lange Pinksterweekend voor de deur. Helaas zijn de weersvoorspellingen wisselvallig, maar dat mag de kortingspret niet drukken. We zetten 5 deals voor je op een rij waarmee jij voor minder dan 15,- per persoon op pad kan. Dit weekend, of erna

#1 Hellendoorn

Ok, we moeten een beetje smokkelen om onder de 15 euro te blijven, maar omdat het park zelf met dagelijks wisselende prijzen werkt, kan je op een aantal dagen al voor € 15,50 naar binnen. Omdat het blog over deals onder de 15 euro gaat, hebben we ook nog een aantal alternatieven: met Campina punten kom je al binnen voor net 13 euro en er zijn meer dan genoeg veilingen in omloop waar je met een beetje mazzel ook onder de 15 euro blijft. 

#2 Apenheul

De Apenheul ontwikkelt zich in 2019 tot een echte kortingstopper. In het voorseizoen waren er al tickets te koop voor 15,- bij het uitje zelf en op dit moment kan je met zo'n beetje elk spaarprogramma in Nederland onder de 15 euro komen. Heb je geen spaarpunten dan kan je ook gewoon bij Actie van de Dag terecht. Daar betaal je maar 14,95 voor je ticket!

#3 Aviodrome

Normaal betaal je bijna 18 euro voor een ticket bij het Aviodrome. Er is altijd wel een paar euro korting te halen, maar de deal van het uitje zelf is wel heel goed. Op dit moment koop je tickets voor slechts een tientje. Je bespaart dus 8 euro per ticket! Tickets kopen kan hier.

#4 Duinrell + Tikibad

Hij is in de blogs afgelopen weken al regelematig voorbij gekomen, maar we noemen 'm gewoon nog een keer: normaal betaal je voor een ticket voor Duinrell + Tikibad 32,50, maar bij Groupon tik je de tickets nu af voor maar € 14,95. Dat is dus minder dan de helft! Scoor de tickets snel op Groupon

#5 Wildlands

Wildlands tickets waren zo'n beetje het hele voorjaar voor 15 euro te koop bij Social Deal, maar sinds die deal afgelopen is, is het wat rustiger geworden met de deals. Toch kan je ook nu nog voor 15 euro of minder naar Wildlands. Daar moet je echtet wel iets voor doen. Zo kan je voor een tientje naar Wildlands op de ANWB ledendag (6 juli), kan je tickets voor een tientje scoren bij Air Miles (voor 1000 Air Miles heb je al zo'n ticket) of kan je je geluk beproeven in de veiling.  Geen zin in al die ellende dan is de beste deal op dit moment bij Wildlands zelf. Daar betaal je echter wel 22,50 voor een ticket.

#6 Bonus: vaders gratis naar Walibi Holland

Na het Pinksterweekend is het alweer feest: volgend weekend is het namelijk vaderdag en wat is een mooier kado dan je vader meenemen naar Walibi Holland?  Wat je daar voor moet doen, staat uit te lezen op deze pagina, maar in de basis: koop 1 ticket en je krijgt 1 gratis bij voor een "vader". De tickets zijn alleen geldig op 15 of 16 juni. Dat is dus net iets goedkoper dan de topper van Groupon die nog steeds online staat op deze link.

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
7 juni 2019
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Het Pinksterweekend wordt qua weer wat minder mooi dan het weekend na Hemelvaart, maar dat mag de pret niet drukken. Er zijn nog steeds volop kortingsacties, waarmee jij voor minder dan 15 euro per persoon naar een aantal topuitjes kan. Lees snel welke 5 klappers wij het best vinden.