Korting

Korting, een Tikata app en veel meer in juni 2019

Matthijs 

Als je de 30+ graden overleefd hebt en je zit lekker achter je pc of laptop dan is dit het moment om dit spannende blog te lezen. Juni is namelijk altijd een beetje rustige maand: de mei vakantie is voorbij, er komt nog wel een pinksterweekend aan, maar iedereen kijkt eigenlijk uit naar de grote vakantie die pas in juli begint. Het is dus een beetje stilte voor de storm, maar zelfs tijdens die stilte hebben we interessanten nieuwe uitjes, korting en nieuws voor je!

#1 Nieuwe op Tikata: GameCity

GameCity in Zoetermeer biedt heel veel hele leuke activiteiten: prison isalnd, karten, lasergamen, bungee soccer, lasersquash, bungee run en nog veel meer. In de zomer is er bijvoorbeeld een fantastische stormbaan. En als je helemaal uitgespeeld bent, kan je terecht in hun top restaurant voor een hapje en een drankje. De stormbaan staat er trouwens van vrijdag 19 juli t/m zondag 28 juli. Het ding is gigantisch (400m later). Tickets kosten € 9,50 per stuk. 

#2 Extra veel wellness uitjes op Tikata

Op onze wellness pagina vond je altijd al 20 uitjes, maar binnenkort komen daar nog een paar bij: Thermen Bussloo, Thermen Berendonck en Fontana Nieuweschans. Vanaf volgende week gaan daar ook een aantal topacties live met 50% korting op de dagentree. Zodra de precieze deal bekend is, nemen we 'm uiteraard op.

#3 Geen dagje uit, maar een weekendje weg?

We houden al een tijdje ook sites in de gaten die tickets voor een dagje uit combineren met een overnachting. Bijvoorbeeld Weekendesk, Groupon en Fletcher. Vanaf vandaag voegen we daar Secret Escapes aan toe! Ze hebben daar altijd deals voor de mooiste hotels en vakanties ter wereld, maar af en toe zit daar ook een deal voor bijvoorbeeld de Efteling bij. Deze Efteling deal is helaas verlopen, maar als we weer een topdeal met een pretpark of dierentuin vinden dan ben jij de eerste die het weet! Bekijk bijvoorbeeld ook deze klapper voor Beekse Bergen eens op Secret Escapes. 

#4 Een deal alert app? 

Geen deal, maar wel topnieuws! Onze ontwikkelaars leggen de laatste hand aan onze Tikata app! Wat kan je er mee? Nou: heel simpel. Je geeft aan wat de maximale prijs is die je voor je favoriete uitje wil betalen en zodra we een deal gevonden hebben, krijg je een alert in de app. Hoef je dus niet zelf meer te zoeken, wij vertellen het je wanneer er een nieuwe topdeal gevonden is! Op dit moment zitten we in de test-fase, maar hopelijk kunnen we de app de komende weken beschikbaar gaan stellen, zodat jullie 'm kunnen gaan gebruiken.

#5 Wildlands voor € 9,95

Op 6 juli aanstaande is de ANWB Klantendag in Wildlands. Tickets kosten maar € 9,95 en zijn geldig op de 6e van 15:00 - 22:00. Dus dit is je kans om voor minder dan een tientje naar Wildlands te gaan! Lees alles over de deal en bestel je tickets op deze pagina

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
2 juni 2019
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Nieuwe uitjes, een deal alert app en dat allemaal in Juni! Lees dit blog en je bent weer helemaal bij wat voor spannende ontwikkelingen er allemaal plaatsvinden op kantoor bij Tikata.