Korting

Kortingsacties die geldig zijn tijdens Hemelvaart

Matthijs 

Hemelvaart komt er aan. Veel mensen zijn de vrijdag er na ook vrij en er zijn zelfs scholen die de hele week vrij zijn. Kortom: ondanks dat het weer niet meewerkt, is het een beetje vakantie. En bij een vakantie horen topdeals! Wij zetten er een paar op een rijtje die ook tijdens Hemelvaart geldig zijn.

#1 Burgers Zoo voor € 17,50

De boefjes van de webwinkel van AD.nl hadden aangegeven dat deals geldig zouden zijn tot 26 mei en inderdaad, de deals gingen gisteren op zwart. Vandaag komen er echter opeens een aantal deals weer in de lucht. Waarschijnlijk heel kort en OP=OP dus als je nog met € 6,- korting naar Burgers Zoo wil dan kan dat via deze link

#2 Slagharen voor minder dan een tientje

Slagharen komt elke keer weer terug in de top 10 lijstjes met korting omdat er altijd wel 10, 15 of zelfs bijna 20 euro korting te scoren is op je tickets. De beste deal is op dit moment deze deal bij Groupon Duitsland. Je betaalt daar maar € 9,95. Geen zin om een Duits bedrijf te sponsoren dan koop je voor een paar euro meer een Nederlands tickets bij Social Deal.

#3 Phantasialand met een tientje korting

In het voorseizoen kreeg je regelmatig 15 euro korting op je tickets. Daarna moest je het met een euro of 5 doen, maar nu is er gelukkig weer een deal met een tientje korting: via deze link scoor je tickets voor € 39,50 bij Social Deal. Ow en je spaaert bij Social Deal ook nog eens voor korting op korting!

#4 Avifauna voor € 10,95

Voor Avifauna is ook altijd wel een korting te pakken, maar onder de 11 euro komen die deals niet vaak. Nu wel! Via deze link scoor je je ticket voor € 10,95 en ook hier spaar je voor korting op korting.

#5 Drievliet voor € 15,-

Zowel bij Nu.nl als Veronica krijg je nu bijna een tientje korting op je Drievliet ticket! Ok, er wordt vervolgens nog wel 70 cent transactiekosten op gegooid, maar voor € 15,70 heb je nog steeds een prima deal. Let wel op: deze tickets gaan meestal erg snel. 

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
28 mei 2019
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Er komen weer wat vrije dagen aan: Hemelvaart, de vrijdag erna en het weekend. Tijd om de beste deals van het moment, die ook nog eens geldig zijn op Hemelvaart, op een rij te zetten.