Korting

Een winactie bij Toverland, de laatste dag van de AD deals en nog veel meer

Matthijs 

Je merkt dat de zomer er aan begint te komen. Bijna elke dag krijgen we interessante nieuwtjes en acties in onze mailbox. Goed plan om vandaag maar eens een blogje te schrijven met al het interessante nieuws voor dit weekend: een winactie bij Toverland, je kans op  €75,-, het einde van de AD deals en de terugkeer van een topper voor Walibi. Ow en als klap op de vuurpijl een topper van Duinrell.

#1 Winactie Toverland: 18 jaar lang gratis naar binnen

Wat een bizarre prijs kan je winnen bij Toverland: een jaarabonnement die 18 jaar geldig is! Waarom? Omdat het park 18 jaar bestaat, geeft het park maar liefst 5 Toverland Jaarabonnementen die 18 jaar geldig zijn weg! Meedoen kost wat moeite, maar de prijs is dan ook bizar goed. Omdat Toverland 18 jaar bestaat, zijn ze op zoek naar jouw mooiste ervaring in de afgelopen 18 jaar. Deel die ervaring op een creatieve manier en jij maakt kans op zo'n jaarabonnement. Alles over de actie lees je hier

#2 Verdien 75,- in 5 minuten

Gisteren schreven we er al een blog over, maar als je onze simpele enquete invult (20 vragen, kost je hooguit 5 minuten) dan maak je kans op € 75,- keiharde cash. De enquete vind je hier. Wil je eerst meer weten? Lees dan ons blog hier.

#3 Nog 1 dag topdeals biij de webwinkel van AD

De "voorjaarsuitjes" actie van de webwinkel van AD loopt nog 1 dag (tot en met zondag de 26e). Dat is dus de laatste kans om tickets voor Toverland, Burgers Zoo, Madurodam, Dierenpark Amersfoort en nog veel meer uitjes met de beste korting van het moment te scoren. Vooral de deals die we net opsomden zijn op dit moment nergens goedkoper te krijgen.

#4 Walibi Holland voor € 23,-

Hij was even weg, maar de deal voor Walibi Holland bij de Belgische Groupon is ook weer terug. Even waren we bang dat het afgelopen was met de korting voor dit uitje, maar niets is minder waar. De tickets hebben dezelfde prijs en zijn tot eind augustus geldig! Je kan dus ook tijdens de zomervakantie op pad. De tickets koop je hier.

#4 Duinrell met onbeperkt Tikibad voor maar € 14,95

Korting voor Duinrell is er altijd wel en voor een euro of 15 naar het park lukt vaak, maar voor minder dan 15 euro naar het park én het Tikibad? Dat is echt een topdeal!. Je vindt deze deal bij Groupon.

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
25 mei 2019
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Er komen zoveel goede deals en nieuws onder mailbox in dat we ons genoodzaakt zien om 5 toppers te combineren tot 1 blog. Al het belangrijke kortingsnieuws van dit weekend lees je hier.