Enquete

Win € 75,- met onze vragenlijst

Matthijs 

Net als in 2017 en 2018 is het weer tijd voor ons jaarlijkse onderzoek met jou in het stralende middelpunt! Dit jaar zijn het maar twintig vragen dus je bent er binnen een paar minuten doorheen en je helpt ons, zodat we in juli weer een mooi onderzoek kunnen publiceren. Als je de hele lijst invult, maak je automatisch kans op de € 75,- cash die we in juni verloten onder alle inzenders.

Update: de winnaar is bekend

Dank allemaal voor het invullen van onze vragenlijst. Dit jaar vulden maar liefst 443 mensen de lijst in en uit die mensen hebben we random een winnaar getrokken. Dat is Margreet Spoor geworden. We nemen contact met haar op om de prijs uit te keren. Voor nu allemaal dank voor het meedoen. Later dit jaar zullen we nog een enquete houden waarbij ook weer een mooie prijs te winnen is.

Mooi, wat moet ik doen?

Heel simpel: vul de simpele vragenlijst op deze link in. Het zijn dus maar 20 vragen, bijna allemaal meerkeuze dus je bent er echt in een paar minuten doorheen. Als je in de laatste vraag je mailadres achterlaat, ga je mee in de trekking eind juni waarin we 75,- cash weggeven. Het mailadres gebruiken we alleen voor dit onderzoek dus we gaan je niet spammen, maar gooien het na de trekking meteen weer weg...simpel dus! De winnaar krijgt eind juni per mail bericht en we posten er uiteraard ook een blogje over.

En waar gebruiken jullie dat dat voor?

Net als in 2017 en 2018 willen ergens eind juni of begin juli ons grote "kortingsonderzoek" presenteren met alle resultaten van het onderzoek. Daar hebben we jullie hulp dus bij nodig. Vul je de vragenlijst snel in? Dank!

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
22 juni 2019
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

We zijn weer begonnen met ons jaarlijkse onderzoek naar korting. Help jij ons aan de antwoorden die we zoeken? Vul de vragenlijst in en maak kans op € 75,- keiharde euro's