Sparen

Sparen voor extra korting bij DagjeWeg.NL

Matthijs 

Eerder schreven we al over de (tijdelijke) spaaractie bij Social Deal waarmee je bij elke aankoop spaart voor korting op je volgende aankoop. Korting op korting dus! DagjeWeg.NL Tickets heeft nu ook een spaarprogramma en ook hier spaar je voor korting op korting!

Hoe werkt het?

Simpel! Alles staat uitgelegd op deze pagina, maar het komt er op neer dat je, net als bij Social Deal, op elke aankoop automatisch kortingspunten verdient en dat je die punten weer om kan zetten in extra korting op je volgende bestelling. Voor iedere euro krijg je 1 punt. 
Het mooie is ook dat als je ooit tickets gekocht heb op de site van DagjeWeg.NL Tickets je met terugwerkende kracht punten krijgt. De punten zijn een jaar geldig vanaf je laatste aankoop dus je kan ze ook nog even bewaren. 

Ok, mooi maar wat kan ik daar kopen dan?

Vooral voor de kleinere of minder bekende uitjes is DagjeWeg.NL Tickets onze favoriet, maar soms hebben ze ook voor een topper als Toverland een mooie deal. Topdeals van dit moment zijn:

Genoeg reden dus om eens op de site van DagjeWeg.NL Tickets te kijken.

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
14 mei 2019
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Nog een spaarprogramma waarmee je korting op korting spaart en in tegenstelling tot de actie van Social Deal is dit een permanente sparactie.