Beekse Bergen

Korting op je verblijf in Safaripark Beekse Bergen

Matthijs 

Het mooiste Safaripark van Nederland is eigenlijk een bezoek langer dan 1 dag waard. Waarom? Omdat er heel veel te zien is, je naast het Safaripark ook naar het Speelland kunt, maar belangrijker nog: omdat je zo'n beetje tussen de wilde dieren kan slapen in één van de verrassend leuke accomodaties. Slaap in het Safari Resort, op het vakantiepark of kampeer op vakantiepark Beekse Bergen. En het mooi is: dat kan allemaal met korting!

#1 Bij Beekse Bergen zelf tot 25% korting

Uiteraard biedt Beekse Bergen zelf ook een aantal topdeals aan. Regelmatig zijn er kortingsacties en op deze pagina vind je, naast alle mogelijkheden de beste deals van het park zelf. In de basis geldt dat je 10% - 15% vroegboekkorting krijgt en dat er af en toe last minutes zijn met maar liefst 30% korting! Op deze pagina is ook informatie te vinden over de jonge gezinnen korting en de herhalingskorting van 25%. Die krijg je als je binnen 6 maanden nog een keer terug komt.

Deals bestaan naast het verblijf uiteraard uit onbeperkt toegang tot het Safaripark en Speelland, maar je krijgt ook een AttractiePas waarmee je gratis naar Dierenrijk, ZooParc OVerloon, Avidrome en AquaZoo Friesland mag. Daarnaast krijg je ook nog eens 50% korting op Klimrijk Brabant en na je vakantie krijg je nog steeds 25% korting op al deze uitjes. Een jaar lang!

#2 Bij Secret Escapes tot 70% korting

We zijn zelf erg grote fan van Secret Escapes omdat het dé plek is waar je de mooiste uitjes en overnachtingen krijgt met tot 70% korting. Ook voor Beekse Bergen hebben we een deal gespot: Je bespaart met deze deal tot 45% op je verblijf in Safari Resort Beekse Bergen. 

#3 Deals bij Weekendesk

Weekendesk is ook een van onze favorieten. Het aanbod voor dierentuinen en pretpark is enorm en de deals zijn heel compleet: een overnachting, ontbijt, diner én toegang tot het park. Check deze deal bijvoorbeeld eens: een familieweekend Beekse Bergen al vanaf € 154,-

Alleen op zoek naar losse tickets?

Toch geen zin gekregen in een overnachting? Dan scoor je nog altijd de beste deal voor losse tickets op onze Beekse Bergen pagina.

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
3 juni 2019
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

We vinden Safaripark Beekse Bergen geweldig en eigenlijk is er maar 1 ding nog leuker en dat is een verblijf op het Safaripark! Jouw kans op tussen de wilde beesten te slapen en dat kan nog met korting ook!