Moederdag

Mama's mogen gratis naar een Plopsa Park 

Matthijs 

Het was even zoeken naar een goede moederdagdag-deal dit jaar. Vorig jaar hadden we rond deze tijd al deals gevonden voor de moederdagrun van Dierenpark Amersfoort, een topdeal voor Gaia Zoo, een deal voor alle Plopsa Parken en een deal voor Dolfinarium. Dit jaar komen we niet verder tot één erg goed deal: wederom van Plopsa!

Wat is de Plopsa Deal?

Alle mama's mogen gratis naar Plopsa, tenminste: met actiecode MAMA krijg je bij bestellen van één ticket voor een bezoeker groter dan 1 meter één ticket gratis. Dat is dus 50% korting. De tickets zijn te koop t/m 13 mei en in te wisselen tot 14 juli. Je hoeft dus nieteens direct dit weekend te gaan. Tickets bestel je hier en zijn geldig voor Plopsa de Panne, Plopsaqua, Plopsa Hasselt, Plopsa Coo of Plopsa Coevorden.

Aangezien de beste Plopsa deals van dit moment (bij Tripper) blijven steken op 35% is deze moederdag deal dus meteen de beste deal die er is :)

 

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
10 mei 2019
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

De moederdag acties zijn dit jaar op 1 hand te tellen. Sterker nog: op 1 vinger! Eigenlijk hebben we maar één goede actie gevonden. Die delen we uiteraard in dit blog!