Sparen

Sparen voor extra korting bij Social Deal 

Matthijs 

Normaal zijn we niet zo'n fan van spaarprogramma's omdat je dan voor honderden euro's boodschappen moet doen of bepaalde producten moet kopen, maar van het nieuwe spaarfestival van Social Deal worden we dan wel weer blij. Het combineert het kopen van leuke dingen (tickets met korting) met sparen. De gespaarde punten kan je dan weer omzetten naar geld dat je kan gebruiken om tickets met nog meer korting te kopen. Kortom: korting op korting op korting :) Lees snel hoe het werkt.

Spaar tot 30 juni

Voor elke 5 euro die je uitgeeft bij Social Deal krijg je 1 spaarzegel. Bij 20 zegels is je kaart vol en krijg je € 3,50 op je Social Deal account gesort. Veel simpeler kan niet. Je Social Deal saldo kan je weer gebruiken bij je vlgende saldo. Er zijn trouwens regelmatig dagen dat je sowieso 2,50 kado krijgt van Social Deal dus met een beetje mazzel heb je zo een tientje bij elkaar gespaard. De spaarkaarten kan je tot eind juli om laten zetten naar Social Deal Saldo. Het Saldo (dus die 3,50 die je krijgt) is onbeperkt geldig. Je kan het dus prima bewaren om later tickets te kopen.

Ok, mooi maar wat kan ik met dat Social Deal Saldo

Die kan je uitgeven aan mooie ticket deals. Begin 2019 had Social Deal een aantal topdeals, maar ook nu zijn er nog een paar mooie kortingsknallers te scoren. Bijvoorbeeld:

Voor al deze deals geldt dat het de allerbeste Nederlandse deals van het moment zijn. Alleen Bobbejaanland kan nog net iets goedkoper, maar dan moet je bij de Duitse Groupon bestellen.

Naast deze deals heeft Social Deal ook nog een hoop wellness-, escape room- en zwem-aanbiedingen. Zelfs zonder de spaaractie is het de moeite waard om eens bij Social Deal te kijken.

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
8 mei 2019
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Met de Social Deal spaaractie spaar je voor extra korting op toch al goedkoper tickets. Meedoen is simpel en levert een aardig centje op.