Korting

Meivakantie voorbij, maar toch nog 3 x korting 

Matthijs 

Helaas: de meivakantie is alweer voorbij en een "rustige" tijd breekt aan voor pretparken en dierentuinen. De meeste bezoekers zijn in de meivakantie geweest en het is nu wachten tot de volgende vakantie voor een nieuwe bezoek aan het favoriete uitje. Veel kortingsacties zijn afgelopen, maar het is ook meteen een mooi moment voor een paar nieuwe klappers in de hoop dat jij ook tussen de vakanties door op pad gaat naasr je favoriete dagje uit. Wij zetten een aantal mooie deals op een rijtje

#1 Lente abonnement Dippie Doe voor € 19,95

Een los ticket voor die leuke attractieparkje in Best is al niet al te prijzig: aan de kassa betaal je € 13,95 en online krijg je zeker een euro korting, maar als je van plan bent om voor 30 juni meer dan één keer te gaan dan hebben we nu echt een topdeal voor je: het lente abonnement kost normaal € 39,95, maar je betaalt bij Social Deal nu maar € 19,95. Het abonnement is geldig tot eind juni en geeft je onbeperkt toegang!

#2 Walibi Holland met € 11,- tot € 13,- korting

We hebben de deal van Walibi Holland al een paar keer genoemd, maar doen dat nog een keer: waarom? Omdat er drie deals in omloop zijn die erg op elkaar lijken. De ene keer is de ene deal even niet beschikbaar en kan je bij de andere twee terecht en een dag later is opeens de andere deal niet meer beschikbaar. Voor de zekerheid noemen we ze hier dus maar even allemaal: via Groupon Belgie voor € 23,- of via Groupon Duitsland voor € 22,50 of via Actie van de dag voor € 24,50

#3 Duinrell en Tikibad met 20% korting

Eigenlijk hebben we veel slecht nieuws voor het Tikibad en Duinrell: alle topdeals van het voorjaar (Tripper, Dagtickets) zijn afgelopen en alleen als je Air Miles of wat Jumbo punten hebt liggen, kan je nog wat korting krijgen. Of toch niet? Er is nog een onverwachte manier om korting te scoren: Duinrell en Tikibad werken namelijk met dagprijzen. Zo betaal je op 13 mei a.s. bijv maar € 20.95 voor het attractiepark of ga je op 14 mei voor € 17,95 naar het Tikibad. Niet de allerbeste deals, maar toch altijd nog een 20% korting op de kassaprijs. Let wel op: de prijzen wisselen dagelijks dus als je morgen kijkt, betaal je misschien opeens een paar euro meer. De deals voor Duinrell vind je hier en de deals voor Tikibad hier.

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
6 mei 2019
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

De periode na de meivakantie is elk jaar weer een spannende: aan de ene kant gaan weinig mensen er op uit, maar aan de andere kant zijn er best goede deals beschikbaar. Met dit eerst blog na de meivakantie geven we je alvast een paar goede deals voor de rustiger periode tot aan de zomervakantie.