Drievliet

Drievliet tickets voor € 15,- of gratis (als je ze wint) 

Matthijs 

Drievliet staat nou niet bekend om de kortingsknallers. Het aantal acties per jaar is zeer beperkt en meestal blijft de korting steken op een paar euro. Behalve....nu! Bij SBS kan je tickets kopen voor € 15,- of je laat je gegevens achter bij John de Mol (Talpa) en je maakt kans op 4 gratis tickets.

Wat is de deal?

Update: helaas. De deal is alweer uitverkocht. Drievliet deals zijn meestal maar een paar dagen beschikbaar omdat Drievliet maar een klein aantal tickets tegen dumpprijzen kwijt wil
Op de site van SBS vind je dagelijks een mooi aanbod aan deals. Een enkele keer zit daar ook een pretpark of dierentuin bij en dat is nu dus het geval met Drievliet! Drievliet tickets kosten aan de deur € 23,50 en de enige actie die we tot gisteren kenden was de deal met het bonnetje uit de postcode loterij. Daarmee krijg je € 3,50 korting voor maximaal 4 personen. Eerder dit jaar was er wel een deal voor € 16,- via Tripper, maar die is alweer een tijdje uitverkocht.

Sinds een paar dagen kan je echter bij SBS terecht! Je betaalt € 15,- per ticket (en daar komen nog 70 centen aan servicekosten overheen). Al met een al de beste korting van het jaar so far. De tickets zijn het hele seizoen geldig (t/m 27 oktober) dus je kan ook in de zomervakantie gaan. Tickets bestellen? Dat doe je hier. 

En is dat de beste deal voor Drievliet?

Als je tickets wil kopen wel ja. Er is natuurlijk geen garantie dat er morgen opeens een deal is die nog goedkoper is, maar als we terugkijken naar 2017 en 2018 lag de bodem echt wel rond dit bedrag en omdat er tot nu toe nog nooit deals met spaarpunten zijn geweest (bijv Air Miles) kan je echt niet veel goedkoper op pad. Of...toch! Bij SBS kan je nu meedoen met een soort loterij: je laat je gegevens achter en gaat akkoord dat ze je af en toe mogen mailen en dan maak je kans op 4 gratis tickets. Deze win-actie vind je hier. Update: de win actie is na een dag al offline gehaald. Waarschijnlijk komt ie binnenkort weer online!

Wil je zeker zijn dat er geen betere deal is op dit moment? Controleer dan snel nog alle actuele deals op onze Drievliet pagina

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
3 mei 2019
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Drievliet staat nou niet echt bekend als de kortingskoning van de pretparken. Toch zijn er af en toe topdeals te vinden. Nu ook! Bij SBS koop je tickets voor net € 15,- per persoon. Wees er snel bij want deze tickets zijn vaak in een paar dagen uitverkocht.