Meivakantie 2019

3 topdeals die nog maar een paar dagen beschikbaar zijn

Matthijs 
De oranje rommel kan weer de klerenkast in en het wordt tijd om de planning voor komende vakantieweek te maken. Als je van plan was om naar je favoriete dagje uit te gaan, weet dan dat de meeste topdeals over een paar dagen niet meer beschikbaar zijn dus nu is het moment om ze nog snel te scoren.

Waarom zou ik nu mijn tickets kopen?

Simpel: die slimme marketing mensen van de dagjes uit weten dat je aan het eind van de meivakantie toch wel naar hun park komt. Er is geen reden om korting aan te bieden omdat er genoeg bezoekers komen die het volle pond betalen. Gelukkig ben jij slimmer dan de meute (anders was je niet op deze pagina) en scoor je vandaag of morgen nog een topdeal, voordat deze niet meer beschikbaar is.

#1 Tikibad en Duinrell: nog 2 dagen € 10,- korting

We hebben de deal van Tripper al een paar keer voorbij laten komen in onze blogs, maar nu zagen we opeens een roze balkje met "nog 2 dagen". Daarna is deze deal dus (tijdelijk in ieder geval) niet meer beschikbaar en moet je het met de duurdere deal van Dagtickets doen. Dus wil je voor € 14,95 naar het attractiepark of voor € 19,95 naar het park + het Tikibad? Scoor je tickets dan snel hier

#2 Phantasialand: nog 3 dagen € 10,- korting

Nog een deal van Tripper die op het punt staat om af te lopen: je betaalt geen € 49.50, maar slechts € 39,50 voor je bezoek aan Phantasialand. Ook hier zagen we opeens een eng roze blokje met de tekst "nog 3 dagen!". Deze tickets vallen trouwens in de "1 + 1 actie". Dus als je voor 1 juni naar Phantasialand gaat, krijg je een gratis ticket om na de zomer nog een keer terug te komen. Deze deal scoor je hier.

Komen deze deals nooit meer terug ?

Vast wel, alleen weten we, omdat we sinds 2016 alle deals bijhouden, dat de korting in het voorseizoen nou eenmaal veel hoger is dan tijdens de vakantie. Een goed voorbeeld is Phantasialand: daar kreeg je t/m maart zo'n beetje overal € 15,- korting. Nu is dat nog maar een tientje en als deze deal niet meer geldig is, dan is de korting nog maar € 5,-. Uiteraard wordt er ook tijdens de vakanties gestunt met prijzen, maar die acties lopen vaak veel korter en bieden minder korting. Wil je zeker weten dat je de beste deal te pakken hebt? Kijk dan op onze Duinrell pagina of onze Phantasialand pagina. Daar vind je altijd alle actieve deals. 

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
27 april 2019
Leestijd
8 minuten
 

Samenvatting

Nog snel korting scoren voor de meivakantie? Let dan vooral even op deze 2 deals. Ze zijn namelijk over 2 en 3 dagen niet meer beschikbaar. Dus was je van plan Duinrell of Phantasialand te bezoeken, dan is dit het moment om tickets te scoren.