13 en 14 april

Tips voor 13 en 14 april (en daarna)

Matthijs 
De temperatuur werkt niet helemaal mee dit weekend want op zaterdag en zondag komt de temperatuur niet echt boven de 10 graden uit, maar met het zonnetje kan het toch best aangenaam worden, zeker als je weet dat een aantal pretparken superdeals hebben die alleen dit weekend geldig zijn.

#1 Hellendoorn, Drievliet of Julianatoren voor € 10,-

Alle drie de parken hebben een topdeal die alleen dit weekend geldig is: 

#2 Dippie Doe voor € 9,75 

Aan de deur betaal je € 13,95, maar met deze aanbieding van AD betaal je maar € 9,75 voor een ticket. Ook hier komen € 1,50 bestelkosten overheen, dus als je maar 1 ticket koopt, is dat misschien wat veel. Ga je met het gezien dan deel je die 1,50 door 4 en komt je ticket maar net boven het tientje uit. Kortom: een topdeal. De tickets zijn trouwens geldig t/m 2 juni dus je hoeft niet perse dit weekend.

#3 Blijdorp voor € 10,- 

Deze deal geldt niet dit weekend, maar alleen op 3 mei: bij zowel Kek Mama als Veronica en NU.nl koop je een "Blijdorp Zoomeravond ticket" voor maar 10 euro (ok, er komt nog 99 cent aan administratiekosten bij). De tickets zijn geldig van 15:00 - 21:30. Normaal betaal je bijna 25,- per ticket dus ook dit is een topdeal te noemen. De tickets koop je hier of hier (zelfde deal, andere aanbieder)

#4 Avifauna voor € 10,50 

Net iets meer dan een tientje, maar 10,50 voor een Avifauna ticket is een prima deal als je weet dat je aan de deur € 18,- betaalt en er verder eigenlijk geen deals zonder spaarpunten zijn. De tickets zijn het hele seizoen geldig dus bevalt het weer je dit weekend niet dan kan je ze ook nog even bewaren tot de zomer ofzo. De tickets koop je hier.

#5 De Waarbeek voor € 7,50 

Aan de kassa betaal je 12,50, maar met deze deal gaat daar 5,- vanaf en betaal je nog maar € 7,50 voor een dagje de Waarbeek. Veel goedkoper dan dit bedrag hebben we de tickets de afgelopen jaren niet gezien. 

Mooie deals zeg! Heb je nog meer?

Bovenstaande lijst is een momentopname met deals rond een tientje. Als je € 15,- per persoon wil uitgeven, gaat er opeens een hele andere wereld voor je open en kan je bijvoorbeeld naar de Apenheul voor € 15 of voor €14,95 naar Duinrell met deze deal. Ook Slagharen wordt een optie, omdat de tickets daar rond de € 12,50 kosten. Voor all deze deals geldt: deals wisselen dagelijks en wat de ene dag een goede deal is, kan de dag daarna een slechte deal zijn. Om zeker te weten dat je de beste deal te pakken hebt ga je altijd naar de park pagina's op Tikata en bereken je met onze calculator de beste deal binnen 1 minuut

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
12 april 2019
Leestijd
10 minuten
 

Samenvatting

Dit weekend voor een tientje per persoon naar een pretpark of dierentuin? Dat kan hoor! Een aantal uitjes hebben, alleen dit weekend, topdeals waarmee je meer dan 50% bespaart.