Korting

Een nieuwe manier om heel veel te besparen op je dagje uit

Matthijs 
Briljant! Dat is het eerste wat we dachten toen we hoorden van Tapperuse! Het idee is simpel: je betaalt je bezoek aan een dagje uit per minuut in plaats van in 1 keer de volle mep. Hoe het precies werkt? Dat lees je hier. 

Ok. Klinkt mooi, maar hoe werkt het?

Simpel: je download de app van Tapperuse, zoekt een leuk uitje, gaat er naar toe, zet de "meter" aan en zodra je het uitje helemaal gezien hebt, zet je de teller weer uit en betaal je alleen de tijd die je binnen bent geweest. Hoe handig is dat? Het grote voorbeeld is natuurlijk parkeren per minuut, maar Tapperuse is nog veel handiger want je hoeft geen moeilijke bestelflows meer door, geen tickets te printen, geen tickets mee te nemen. Je zet simpelweg de meter aan en geniet van je dagje uit. Pas de volgende dag betaal je automatisch je dagje uit. 

Zo, dat klinkt inderdaad mooi! Maar is het echt voordelig

Heel eerlijk: ja! De prijs die je per minuut betaalt verschilt uiteraard per uitje, per leeftijd (een kind betaalt nou eenmaal minder dan een volwassene) en per moment van de dag of week. In de basis zijn de prijzen per minuuut op maandagochtend natuurlijk lager dan op zaterdagmiddag. Da's logisch. Er zit ook een limiet op de prijs, dus je betaalt nooit meer dan een vastgestelde prijs (die altijd gelijk aan de kassaprijs is of zelfs nog lager) dus ookal zou je 10 uur in het Dolfinarium rondlopen, dan nog betaal je een schappelijke prijs. In de basis is Tapperuse een goed plan als je:
  • Even "snel" een bezoek aan een uitje brengt, bijvoorbeeld een uurtje  wil zwemmen of 2 uur naar Avifauna
  • Op doordeweekse dagen en / of vroeg op de dag gaat
  • Wil kijken of een uitje iets voor je is
  • Geen zin hebt om met papieren tickets rond te lopen
  • Meerdere uitjes op een dag wil bezoeken

Hmm reken eens een voorbeeld uit

Laten we eens kijken naar Avifauna. Avifauna kost aan de deur € 16,50 voor een kind tot 12 jaar en € 18,- voor een volwassene. Uiteraard betaal je nooit de kassaprijs, want er is bijvoorbeeld al een topdeal voor € 10,50 per persoon bij Tripper. Een gezin van 2 kinderen en 2 volwassene is dan dus € 42,- kwijt met de beste kortingsacties van het moment

Als we dan naar Tapperuse kijken, zien we dat een kind 8 cent per minuut betaalt en een volwassene 9 cent. Stel je loopt anderhalf uur met je gezin door Avifauna dan betaal je dus 2 x 8ct x 90 minuten + 2 x 9ct x 90 minuten: € 31,35 (dat is inclusief 75 cent administratiekosten). Ten opzichte van de beste kortingsactie ben je dus meer dan een tientje goedkoper uit en ten opzichte van de kassaprijs bespaar je zelfs bijna € 38,-

Kortom: voor een kort bezoek aan Avifauna verslaat Tapperuse de beste kortingsactie ruimschoots en dat geldt eigenlijk voor alle uitjes die ze aanbieden. Alleen voor parken waar kortingsknallers zijn (zoals bijvoorbeeld Slagharen) of als je van plan bent de hele dag ergens te blijven dan is het misschien toch handiger om gebruik te maken van een kortingsactie.

En welke uitjes doen er mee? 

Het aanbod wordt dagelijks uitgebreid, maar op dit moment zijn meer dan 100 uitjes die meedoen en daaronder zijn een aantal toppers zoals Artis (vanaf half april), Bobbejaanland, Dolfinarium, de Plopsa Parken, Sea Life en Wunderland Kalkar. Kortom: genoeg keus!

Ok. Je hebt me! Waar download ik de app?

De App voor Android of IOS download je op de pagina van Tapperuse

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
8 april 2019
Leestijd
10 minuten
 

Samenvatting

Korting bestaat in vele soorten en maten: online acties, tickets aan de deur, tickets met bonnentjes, tickets die je alleen mag kopen als je ergens lid van bent en....door te betalen per minuut. Met de app van Tapperuse betaal je voor meer dan 100 uitjes in Nederland, Belgie en Duitsland nu per minuut en dat kan in veel gevallen heel voordelig zijn.