Seizoen 2019

Nog 1 nachtje slapen en dan...

Matthijs 
Dan gaan de pretparken open! Eerder deze week hadden we al een top 7 waarmee je bij zo'n beetje elk toppretpark dat we op Tikata hebben € 10,- tot € 15,- korting krijgt, maar dat was nog niet alles: er zijn nog veel meer uitjes die dit weekend hun deuren open en omdat vooral zondag en prachtige dag (hoor ik 20 graden?) lijkt te worden, vonden we het nodig om nog meer uitjes met topdeals in een blog te proppen. 

#1 De Waarbeek met € 5,- korting

De Waarbeek gaat op 6 april open. Een dag plezier met de ruim 40 attracties is gegarandeerd, zeker als je gebruik maakt van de actie van Tripper waarmee je geen € 12,50, maar slechts € 7,50 per ticket betaalt. Je hoeft het ticket uiteraard niet direct dit weekend te gebruiken, want het ding is geldig t/m 30 oktober. De deal koop je hier.

#2 Efteling met € 9,50 korting tot 7 april

De Efteling is het hele jaar open, maar met de mooie zondag in het vooruitzicht is dit het moment om een tientje korting te scoren. De Duitse Groupon deal iwas tot 7 april geldig. Na de 7e gaat hij weer de kast in om er later dit jaar ongetwijfeld weer uit te komen. We weten echter niet wanneer dus als je voor 30 juni naar de Efteling wil gaan, kan je met een gerust hart deze tickets kopen.  

#3 Phantasialand met € 5,- korting

Het hele voorseizoen waren er tickets te koop voor slechts € 34,50. Die deals zijn helaas allemaal afgelopen, maar er is toch nog € 5,- korting te scoren. Bijvoorbeeld bij Dagtickets.nl. Je kan ook een gokje wagen in de veiling. Als je rekening houdt met een bodemprijs van een euro of 35,- ben je daar het voordeligst uit. De 1 + 1 dag gratis actie loopt ook nog dus als je later in het jaar nog een keer wil gaan, is dit ticket zeker een optie.

#4 Walibi Belgium met € 10,- korting 

Een paar dagen geleden schreven we al over de € 13,- korting op je Walibi Holland ticket, maar er zijn ook gewoon topdeals voor Walibi België. Bij Tripper krijg je een tientje korting op je ticket. Ook Walibi gaat op 6 april open voor het 2019 seizoen dus met deze pre-sale deal ga je lekker goedkoop naar binnen.

#5 Plopsa parken met € 7,- tot € 10,- korting 

Ook bij de Plopsa Parken is nu een mooie korting te scoren. Met deze deal pak je € 7,- korting op Plopsa Hasselt en hier pak je ook € 7,- korting op Plopsa Coevorden. Bij Plopsa de Panne scoor je bijna € 13,- korting en bij Plopsa Coo krijg je ruim € 9,- korting met deze deal. Op zoek naar verkoeling in Plopsaqua? Dan pak je hier € 7,- korting op de entree.

Zijn dit echt de beste deals?

Bovenstaande lijst is een momentopname voor een paar pretparken. De lijst met alle pretparken die we bijhouden op Tikata vind je op deze pagina. Deals wisselen dagelijks en wat de ene dag een goede deal is, kan de dag daarna een slechte deal zijn. Om zeker te weten dat je de beste deal te pakken hebt ga je altijd naar de park pagina's op Tikata en bereken je met onze calculator de beste deal binnen 1 minuut

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
5 april 2019
Leestijd
10 minuten
 

Samenvatting

Nog 1 nachtje slapen en dan begint het pretpark seizoen 2019 echt! Pak snel een mooie korting op je pre-sale tickets. Wees er snel bij want de parken gaan a.s. weekend open en meestal is dat het einde van de goede pre-sale deals.