Pretpark

Het pretparkseizoen gaat van start!

Matthijs 
De meeste dierentuinen zijn het hele jaar open, maar de grote pretparken, moeten het hebben van de maanden april t/m oktober. Aanstaand weekend is dan ook de dag (6 april) dat het pretpark seizoen 2019 losbarst. Juist nu is het moment om nog even snel tickets met korting te scoren, want de ervating leert dat de beste deals juist aan het begin (en het eind) van het seizoen te koop zijn.

#1 Walibi Holland met € 12,- korting

Walibi Holland is een van de best bezochte pretparken van Nederland. Het uitje heeft een vrij forste kassaprijs van bijna 35,- per persoon, maar nu koop je in de voorverkoop tickets met € 12,- korting. Wees er snel bij, want OP = OP. De deal staat op de Duitse Groupon, maar is gewoon met "Sofort" te betalen. Dat werkt hetzelfde als iDeal

#2 Hellendoorn met € 14,50 korting

Ook Hellendoorn opent op 6 april 2019 voor het eerst weer zijn deuren. Aan de kassa betaal je €24,50 per persoon maar met de deal van AD gaat daar € 14,50 vanaf. Deze tickets zijn alleen geldig op 13 of 14 april. Wil je op een andere dag dan koop je tickets met bijna € 6,- korting bij Tripper

#3 Drievliet met € 13,50 korting

Voor Drievliet geldt hetzelfde als voor Hellendoorn: op 6 april gaat het park voor het eerst weer open, er is een deal bij AD met een hele dikke korting van € 13,50 maar die tickets zijn alleen geldig op 13 of 14 april. Wil je op een andere datum dan ben je bij Tripper aan het juiste adres en pak je toch nog een mooie korting van € 6,- per ticket.

#4 Julianatoren met € 15,- korting 

Julianatoren past perfect in het rijtje: het park is al een paar dagen eerder open (30 maart) en er is een AD deal met maar liefst € 15,- korting. Je moet dan wel kiezen voor 13 of 14 april. Wil je een andere dag dan kan je ook voor Julianatoren bij Tripper terecht. Daar krijg je € 7,50 korting

#5 Slagharen met € 17,- korting

Slagharen was de onbetwiste kortingskoning van 2018 en ook 2019 lijkt die kant op te gaan. Tickets aan de deur kosten bijna 30 euro, maar met de online tickets van het park zelf, betaal je op sommige dagen maar € 12,95. Een korting van bijna 17 euro dus!

#6 Bobbejaanland met € 15,- korting 

Bobbejaanland was samen met Slagharen dé kortingsknaller van 2018. Eigenlijk elk moment kon je wel 50% orting krijgen op je tickets en ook nu begint het seizoen goed. Aan de deur betaal je ondertussen meer dan € 36,- maar met de deal van Groupon gaat daar meer dan 16 euro vanaf. Voor € 19,90 sta je al binnen. De deal vind je hier. Deze deal is te koop op de Duitse Groupon. Kies "Sofort" als betaalmiddel. Dat is precies hetzelfde als iDEAL.

#7 Duinrell met € 10,- korting 

Duinrell is niet vaak heel scheutig met korting. Er kan altijd wel een paar euro af, maar het tientje korting in de voorverkoop bij Tripper is wel een hele goede deal. Je betaalt geen € 25,-, maar slechts € 14,95. Let op, de deal is waarschijnlijk snel uitverkocht. Ze hebben trouwens ook een deel inclusief Tikibad. Daar zit nog meer dan € 10,- korting op! Ben je op zoek naar korting op je losse Tikibad tickets? Dan heeft Dagtickets nog steeds een topdeal: je betaalt daar maar € 15,- voor een ticket (normaal € 21,- aan de kassa)

Zijn dit echt de beste deals?

Bovenstaande lijst is een momentopname voor een paar pretparken. De lijst met alle pretparken die we bijhouden op Tikata vind je op deze pagina. Deals wisselen dagelijks en wat de ene dag een goede deal is, kan de dag daarna een slechte deal zijn. Om zeker te weten dat je de beste deal te pakken hebt ga je altijd naar de park pagina's op Tikata en bereken je met onze calculator de beste deal binnen 1 minuut

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
2 april 2019
Leestijd
10 minuten
 

Samenvatting

Hoera! Het pretpark seizoen staat op het punt te beginnen. Nu is het moment om je pre-sale tickets te scoren want bij zo'n beetje elk park krijg je zomaar € 10 tot € 15,- korting op je tickets! Wees er snel bij want de parken gaan a.s. weekend open en meestal is dat het einde van de goede pre-sale deals.