Plopsa

Alle Plopsa Parken met 35% korting

Matthijs 
Als vaste bezoeker van Tikata is het wel bekend dat de Plopsa Parken kortingstoppers zijn. In principe is er altijd wel een procent of 20 tot 30 aan korting te scoren. Tripper gooit daar nog een schepje bovenop en geeft 35% korting op alle tickets boven de "1 meter". Lees snel hoe de actie precies werkt.

Wat is de deal?

Op alle tickets groter dan 1m voor alle Plopsa Parken krijg je zo goed als het hele jaar 35% korting. Zelden zijn er betere acties (en als die er wel zijn, vind je ze uiteraard op de Plopsa Pagina's op Tikata). Concreet koop je nu tickets die geldig zijn t/m 5 april 2020. Deze tickets gelden voor:

Zijn dit de beste deals die er zijn? Om dat zeker te weten, kijk je op onze Plopsa Pagina's. Daar vind je alle actieve deals en zie je meteen of deze 35% korting de goedkoopste tickets van het moment zijn.

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
11 maart 2019
Leestijd
3 minuten
 

Samenvatting

Er is altijd wel korting te scoren voor de Plopsa Parken. Meestal blijft dat hangen op een euro of 5 of 6 per ticket, maar bij Tripper koop je nu het hele seizoen tickets met 35% korting! Dat is minimaal 7 euro per ticket