Hotel

Hotelvoucher voor 2 personen met 50% korting

Matthijs 
We zoeken tegenwoordig niet alleen maar naar de beste deal voor een ticket voor een dagje uit, maar doen ook ons best om af en toe te zoeken naar een topdeal inclusief overnachting. Zo hebben we bijvoorbeeld blogjes over overnachten bij Toverland, Duinrell en de Efteling. Bij die deals zitten ook vaak aanbiedingen van Fletcher Hotels dus die houden we scherp in gaten en dat blijkt maar goed ook: ze hebben nu namelijk een topdeal.

Wat is de deal?

Je koopt een voucher voor een overnachting bij één van 90 Fletcher hotels voor slechts € 34,95 voor 2 personen. Je ontspant in een 3 of 4 sterren hotel naar keuze. Aankomsten op alle dagen van de week. Het enige addertje is dat je voor een 4-sterrenhotel 5,- per persoon bijbetaalt en verblijf in het weekend is nog een tientje duurder, maar al met al slaap je zelfs in het weekend dus voor nog geen 25,- per persoon in een 4 sterrenhotel naar keuze.

Meer info en boeken doe je hier

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
9 maart 2019
Leestijd
3 minuten
 

Samenvatting

We houden stiekem al een tijdje ook deals van hotels in de gaten. Waarom? Omdat je vaak een mooie deal kan scoren waarbij je niet alleen heerlijk overnacht in een hotel dicht bij je favoriete uitje, maar daar dan ook nog gratis tickets bij krijgt. Nu hebben we echter een deal voor alleen een overnachting gevonden die zo goed is, dat we hem toch even wilden noemen.