Blijdorp

naar Blijdorp voor een tientje

Matthijs 
Het gebeurt niet vaak dat je voor een tientje naar Blijdorp kan, maar opeens zijn er 2 partijen die een ticket voor 10 euro (ok, bijna elf euro want er komt 0,99 administratiekosten bij) aanbieden. Er zit uiteraard wel een addertje onder het gras Check snel wat dat addertje is.

Blijdorp. 10 euro? Hoe dan

Nou, vrij simpel, Zowel bij Veronica als bij Kek Mama koop je nu een ticket voor 10 euro. Bij beide aanbieders betaal je 0,99 euro aan administratiekosten, maar de 10,99 die je dan voor een ticket betaalt, is nog steeds een topdeal. Uiteraard is er wel één maar: de tickets zijn alleen geldig op 3 mei en dan vanaf 15:00. Blijdorp is die dag tot 21:30 open dus genoeg tijd om alle dieren goed te bekijken, maar je moet natuurlijk wel net kunnen die 3e mei. 

Is dit de beste Blijdorp deal? Wel die wij op dit moment kennen, maar wil je zeker weten of dat morgen nog zo is? Dan check je alle actieve aanbeidingen op onze Blijdorp pagina en weet je zeker dat je de goedkoopste tickets scoort.

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
7 maart 2019
Leestijd
3 minuten
 

Samenvatting

Voor een tientje naar Blijdorp? Dat is wel een hele mooie prijs. De afgelopen 2 jaar hebben we eigenlijk maar 1 keer een betere deal gezien (in 2017 kon je voor 7,50 in het naseizoen). Er zit wel een addertje onder het gras. De tickets zijn alleen geldig op 3 mei tijdens de avond openstelling, maar dat mag de pret niet drukken.